SRPSKA SELENA GOMEZ OTKRILA SVE O SVOM SUPRUGU I NJIHOVOM ODNOSU! Saznali smo i o čemu MAŠTA ovaj par! (FOTO)
Olja Lazarević sa svojim suprugom Milošem Lazarevićem, Foto: Privatna arhiva

otkrivamo sve detalje

SRPSKA SELENA GOMEZ OTKRILA SVE O SVOM SUPRUGU I NJIHOVOM ODNOSU! Saznali smo i o čemu MAŠTA ovaj par! (FOTO)

Olja je odlučila da za naš portal otkrije sve o sebi i svom braku

Objavljeno: 11:30h
Bojana Petrović

Nasmejanu voditeljku Olju Lazarević svi znamo iz emisije Redakcija koja se emituje na Kurir televiziji.

U emisiji našeg portala "Ko sam ja" otkrili smo mnogo toga o njoj i njenom privatnom životu, ali sad vam donosimo potpuno nove detalje koje sigurno niste znali.

Lepa voditeljka je već četiri godine srećno udata za Miloša Lazarevića, a pre dve godine su postali roditelji jednog malog, što bi Olja rekla, cirkuzanta Luke.

Kroz otvoren i opušten razgovor, kako smo već i navikli sa Oljom, saznali smo kad je upoznala svog sadašnjeg supruga, šta je to što je na prvu loptu privuklo, ali nije štedela na rečima ni kada je trebalo da otkrije koje su njegove najveće mane.

Kad si se upoznala sa svojim sadašnjim suprugom i kako ste uplovili u ljubavnu priču koju i dan-danas živite?

-Upoznali smo se 2007.godine, na rođendanu moje najbolje drugarice, a njegove kume. Međutim, tad smo se samo upoznali, a kliknuli tek godinu dana kasnije. Kako on tvrdi, to je bila ljubav na prvi pogled, samo nam je trebalo vremena da to i priznamo. Nakon tih godinu dana krenulo je neko dopisivanje na Facebooku, ubrzo smo dogovorili da se vidimo, a ostalo je istorija.

Olja Lazarević
foto: Privatna arhiva

Šta te je najviše kod njega privuklo?

-Pa da budem iskrena, pre svega izgled. Skroz je moj tip, tako da je to ono što sam primetla na prvu loptu. Kada smo se bolje upoznali onda je naravno došlo i sve ostalo.

Najluđi/najzabavniji događaj koji ste proživeli?

-Svako naše zajedničko putovanje i letovanje budu puni dogodovština. Volimo da lutamo po gradovima koje obilazimo, pa se nekad i izgubimo jer svako vuče na svoju stranu, nakon nekoliko takvih gubljenja više ne krećem na put bez instalirane mape na telefonu. Letovanja su nekad bila rezervisana za dobar provod i svakodnevne izlaske, ali sad smo više za neke mirnije varijante. Pamtim da su nas čak dva puta zadržavali na granici sa CG, jednom jer smo bili klinci koji su sami krenuli na more pa su nam tražili da zovemo roditelje da provere da nismo pobegli od kuće, drugi put zbog Miloševog znatno drugačijeg izgleda od onoga što su videli na fotografiji u pasošu. Bilo je raznih ludosti, ali nije sve za javnost ?

Olja Lazarević
foto: Privatna arhiva

Na koji način te je zaprosio?

-Na način koji je meni i njemu najlepši - uz večeru za godišnjicu naše veze. Naravno, nisam imala pojma šta planira, bio je jako čudan, insistirao je da ne pomeramo dan za tu večeru i sve to mi je bilo sumnjivo. Nakon večere izašli smo u dvorište tog restorana, izvadio je prsten i usledio je jedini mogući odgovor na to čuveno pitanje!

Otkrij nam tvoju tajnu uspešne veze i uspešnog braka.

-Mnogo ljubavi, uzajamno poštovanje, tolerancija i spremnost na kompromise. Čini mi se da nas je to održalo svih ovih godina. Ja sam uvek za neki balans, da se nađemo na pola puta i mislim da kao dve odrasle zrele osobe možemo lako da se dogovorimo za sve što nam je važno, a ono što nam nije važno neće ni biti predmet diskusija.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Koji su najveći izazovi i problemi sa kojima ste se, kao par, susretali?

-Najveći izazov i problem mi je da ostanem mršava pored njega, jer čovek najviše uživa u hrani posle 23h! Šalu na stranu, moje: "Lako ćemo!" i njegovo "Sad i odmah" često naprave problem. Različita narav i temperament nam naprave problem i kad ga realno nema, ali onda nakon nekoliko mojih, ženskih "nije mi ništa" sednemo i rešimo sve. A to je na kraju dana najvažnije.

Kako volite da provodite slobodno vreme?

-Uživamo u zajedničkim putovanjima, iako sad nemamo toliko prilika, tražimo način da bar odmore provedemo negde daleko od kuće, da se isključimo i ubedimo sebe da smo sami na svetu. Naravno, već dve godine imamo malog cirkuzanta zbog kojeg su odmori poprimili drugačiju notu, ali su sada mnogo zanimljiviji i ispunjeniji. Dakle, slobodnog vremena nema od kad je on stupio na scenu, ali sve mu se lako oprosti kad se nasmeje i zagrli nas. Vrti nas oko malog prsta, sve je ok, pristali smo to.

Olja Lazarević
foto: Privatna arhiva

Koje hobije/aktivnosti biste voleli da u budućnosti zajedno iskusite?

-Maštamo o tome da imamo neki naš vlog, da putujemo, klopamo, obilazimo znamenitosti, snimamo se kako bismo to dočarali ljudima i napravimo dobru zabavu od tog projekta. A neka zajednička ideja je da želimo da otvorimo restoran. Sve nam se vrti oko hrane, ne znam šta bih rekla u svoju odbranu.

Je l' bi nešto promenila kod svog supruga?

-Ma ne! Gde sad da menjam posle 13 godina! Ko bi bio taj čovek onda? Ne podržavam tu žensku filozofiju da se prvo zaljubimo u jednu osobu, a onda nakon nekog vremena kad ljubav počne da bledi počnemo da zameramo sve i menjamo i menjamo partnera i čitavo njegovo biće. Ili ti odgovara ili ti ne odgovara. Naravno, menjali smo i on i ja neke sitnice, najviše kad smo počeli da živimo zajedno, da se prilagodimo novonastaloj situaciji, ali ništa značajno.

Olja Lazarević
foto: Privatna arhiva

Tri najveće vrline/tri najveće mane tvog supruga?

Vrline: duhovit, iskren, nežan, brižan muž i otac.

Mane: tvrdoglavost (x2), nestrpljivost.

Da se snima film o tebi i tvom suprugu, koje glumce bi odabrala da vas predstavljaju?

-Kolin Farel i fizički liči na mog supruga, a mene bi mogla… da ne izlazim iz okvira očekivanog: Selena Gomez ?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.