MIHAJLOVIĆEVA U SREBRENICI: U prošlosti se rušilo, sada ćemo zajedno da gradimo
Foto: Promo

ružna prošlost

MIHAJLOVIĆEVA U SREBRENICI: U prošlosti se rušilo, sada ćemo zajedno da gradimo

Donacijom Vlade Srbije u iznosu od tri miliona evra, objasnila je potpredsednica Vlade, biće izgrađen vrtić, rekonstruisana centralna ulica i napravljena proizvodna hala u industrijskoj zoni
Objavljeno: 16:19h

Mihajlovićeva je rekla da će se sledeći put sa Grujičićem sastati već krajem decembra, najverovatnije u Beogradu, gde će biti napravljen presek stanja.

foto: Promo

Grujičić je zahvalio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću na podršci Srebrenici, kao i potpredsednici Vlade, prof. dr Zorani Mihajlović, koja je, kako je rekao, došla u Srebrenicu da predoči kako sve Srbija može da pomogne. - Srbija je stala iza nas i građani Srebrenice mogu da računaju na svaku vrstu pomoći od Srbije. Na nama je da izađemo sa kvalitetnim planovima i projektima, a oni se, kako su rekli, neće oglušiti o naše zahteve i pomoći će nam. Ovaj narod ovde ima na koga da računa. Ovde će život biti bolji za sve - naveo je Grujičić, i dodao da će opština uraditi sve sa svoje strane da ubrza realizaciju projekata.

foto: Promo

Vlada Srbije je 11. novembra 2015. godine donela Zaključak o finansijskoj pomoći opštini Srebrenica. Od ukupne vrednosti od pet miliona evra, dva miliona evra uplaćeno je kao direktna budžetska pomoć, dok su tri miliona evra predviđena za zajedničke infrastrukturne projekte u ovoj opštini.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.