MIHAJLOVIĆEVA U SREBRENICI: U prošlosti se rušilo, sada ćemo zajedno da gradimo
Foto: Promo

ružna prošlost

MIHAJLOVIĆEVA U SREBRENICI: U prošlosti se rušilo, sada ćemo zajedno da gradimo

Donacijom Vlade Srbije u iznosu od tri miliona evra, objasnila je potpredsednica Vlade, biće izgrađen vrtić, rekonstruisana centralna ulica i napravljena proizvodna hala u industrijskoj zoni
Objavljeno: 16:19h

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, poručila je danas u Srebrenici, nakon sastanka sa načelnikom te opštine Mladenom Grujičićem, da je posle ružne prošlosti u kojoj se rušilo došlo vreme kada treba zajedno da gradimo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - U prošlosti smo svi, i jedni i drugi, pokazivali da možemo i da rušimo. Sada sam sigurna da i te kako možemo mnogo toga zajedno da gradimo, udruženim snagama, i da budućim generacijama možemo da ostavimo ono što ovde budemo napravili - rekla je Mihajlovićeva. Donacijom Vlade Srbije u iznosu od tri miliona evra, objasnila je potpredsednica Vlade, biće izgrađen vrtić, rekonstruisana centralna ulica i napravljena proizvodna hala u industrijskoj zoni, a razgovarano je i o novim projektima u Srebrenici koji bi mogli zajednički da se realizuju.

foto: Promo

Obdanište i saobaćajnica će se, dodala je, graditi već naredne godine.

- Izgradnja obdaništa počeće najkasnije krajem marta ili početkom aprila, a taj objekat će moći da primi 190 mališana. Ovo je dokaz naše saradnje i da je Srbija uz Srebrenicu i uz Repuliku Srpsku. Isto tako, bez stabilnosti koja mora da postoji u Srebrenici, RS, Srbiji i BiH, nema ni stabilnosti celog regiona - poručila je potpredsednica Vlade Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.