ŠAROVIĆ: Martinović je lažov, izmislio je da su mu psovali oca, a osveženje mu je trebalo jer je bio raspamećen!
Foto: Fonet, Zorana Jevtić

vređanje ne prestaje

ŠAROVIĆ: Martinović je lažov, izmislio je da su mu psovali oca, a osveženje mu je trebalo jer je bio raspamećen!

Poslanik SRS kaže da je Martinović izmislio da mu je neko psovao oca i majku, i da je svaki potez i na sednici, i posle bio smišljen
Objavljeno:

Kako kaže, da je Martinoviću neko zaista opsovao majku ili oca, reagovao bi odmah, u tom trenutku, a ne bi, kada se sve završilo izrekao takve laži.

- Pa valjda bi svako odmah reagovao na psovke ili vređanja, da se to stvarno desilo. A, pošto to niko nije čuo, i pošto se sve vreme smejao, to je samo jedna u nizu smišljenih laži. Posle su došle konferencije, prva oko 12 časova kada je počeo da se žali, a onda i ona gde je sam sa snimateljem, i gde nešto priča, koju sam snimio sa galerije. Sve su to pokušaji da se opravda za prestup koji je napravio, jer nikome nije dozvolio da priča - rekao je Šarović.

Inače, jučerašnju sednicu Administrativnog odbora Skupštine Srbije obeležile su svađe i uvrede, a poslanicima opozicije nije bilo dozvoljeno da uzmu učešće u raspravi. Šarović je u jednom trenutku upozorio predsedavajućeg Aleksandra Martinovića "da mu treba osvežavanje":

Na pitanje, zašto je Martinoviću potrebno "osvežavanje" i šta to tačno znači, da li su u pitanju pretnje, Šarović za Espreso kaže da je Martinović delovao raspamećeno, i da misli da mu je zbog toga bilo potrebno "osvežavanje".

- On je bio raspamećen potpuno. Zato sam rekao da mu treba osvežavanje. Možda čaša vode, ili tuširanje, jer čovek nije delovao kao da je pri zdravoj svesti, niko ko jeste ne bi mogao na onaj način da vodi sednicu. Mi radikali smo gospoda, nikakve pretnje nisu bile u pitanju - rekao je poslanik SRS.

(M. R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.