ŠAROVIĆ: Martinović je lažov, izmislio je da su mu psovali oca, a osveženje mu je trebalo jer je bio raspamećen!
Foto: Fonet, Zorana Jevtić

vređanje ne prestaje

ŠAROVIĆ: Martinović je lažov, izmislio je da su mu psovali oca, a osveženje mu je trebalo jer je bio raspamećen!

Poslanik SRS kaže da je Martinović izmislio da mu je neko psovao oca i majku, i da je svaki potez i na sednici, i posle bio smišljen
Objavljeno:

Nemanja Šarović u izjavi za Espreso rekao je da je Aleksandar Martinović izmislio da mu je neko psovao oca i majku, i da je svaki potez i na sednici Administrativnog odbora Skupštine Srbije, i posle sednice bio smišljen.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Martinović je jedan običan lažov. Niko nije psovao njegovog mrtvog oca, niti majku, kako je rekao. Otac mu je bio pošten čovek, ja sam lično bio na sahrani, i to samo govori da on ne bira sredstva kada hoće da se opravda, u ovom slučaju što nikome na sednici nije dao reč - rekao je Šarović, i dodao da je bedno što koristi svog mrtvog oca za svoje bedne postupke.

MARTINOVIĆU, ŠTA TO RADIŠ: Pogledajte šta je radikal Šarović uradio poslaniku SNS! (VIDEO)

Prema Šarovićevim rečima, Martinović nije dozvolio poslanicima opozicije da učestvuju u raspravi, iako su se sve vreme javljali za reč, jer je sve isplanirao.

foto: Zorana Jevtić

- Ja sam se javljao konstantno za reč, u sistemu sam bio, javio sam se mnogo puta za reč, sve to postoji, ali nije vredelo. Nije nikome dao da progovori. A, takvo ponašanje mu ništa ne znači, samo je pokazao da nije sposoban da vodi sednicu - rekao je Šarović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.