DAČIĆEVA UZDANICA SE UTEGLA I IZAZVALA KOLAPS NA INTERNETU! Komentarišu da je SRPSKA Lara Kroft, mamila uzdahe!
Foto: Instagram

oduševila

DAČIĆEVA UZDANICA SE UTEGLA I IZAZVALA KOLAPS NA INTERNETU! Komentarišu da je SRPSKA Lara Kroft, mamila uzdahe!

Inače, Grozdanovićeva je slobodna i mnogi muškarci daju sve od sebe kako bi je osvojili, ali njoj je sada uspeh, lični prosperitet i budućnost njene stranke na prvom mestu.

Objavljeno: 17:31h

Mlada političarka Ana Grozdanović, očigledno je rešila da dobro zagreje sve one kojima je hladno ovih dana, što joj je po svemu sudeći i te kako pošlo za rukom, obzirom da svakom novom fotografijom privuče veliku pažnju javnosti i korisnika društvenim mreža.

Nakon što su juče doslovno svi domaći mediji pisali o njenim dugim nogama, danas je došlo na red poređenje sa Larom Kroft iz filma "Pljačkaš grobnica", koju je inače glumila Anđelina Džoli.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Međutim, ni njen opis u okviru fotografija ništa manje nije ostao neprimećen.

- Nasmej se, budi džentlmen. - napisala je ona i time oduševila javnost, obzirom da većina današnjih devojaka sanja o novcu, provodu i luksuznom životu. Zapravo, ona je svim ženama poručila da treba da biraju prave muškarce koji će im biti posvećeni, podrška u svemu i dosledni svojim manirima.

Ovo izdanje Dačićeve uzdanice ispratilo je nešto više od 2.000 ljudi za par sati, a poznato je da je ona jedna od najpraćenijih mladih političarki sa domaće scene, koju prati skoro 110.000 ljudi.

Podsetimo, Ana je diplomirana pravnica i, sudeći po objavama, sledbenik je politike koju je u amantet SPS-u ostavio njen osnivač Slobodan Milošević, ali i njegove supruge Mirjane Marković.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.