DANAS JE JEDNA OD NAJLEPŠIH POLITIČARKI U SRBIJI! Isplivala njena fotka iz detinjstva, OVO JE ONA?! Kakva razlika!
Foto: Instagram

emotivno

DANAS JE JEDNA OD NAJLEPŠIH POLITIČARKI U SRBIJI! Isplivala njena fotka iz detinjstva, OVO JE ONA?! Kakva razlika!

Objavljena fotografija iz detinjstva aktivistkinje SPS-a koja je raznežila mnoge njene pratioce. Pogledajte kako je izgledala kao devojčica.

Objavljeno: 10:18h

Fotografija Ane Grozdanović u doba kada bila devojčica oduševila je javnost, a ono što su svi primetili je to koliko se mlada političarka promenila tokom godina. Sa druge strane, mnogi su saglasni u stavu da je već tada bilo jasno da je ona izrasti u pravu lepoticu, što danas i dokazuje svojim odličnim izgledom.

Naime, ona je drugu iz školske klupe čestitala rođendan i tom prilikom objavila njihovu zajedničku fotografiju iz tog perioda.

- Svakog 31.10. se setim najbolje žurke iz detinjstva. Želi ti drugarica iz klupe sve što želi sebi. - glasila je njena čestitka upućena prijatelji.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Inače, Grozdanovićeva danas slovi za jednu od najlepših mladih političarki na domaćoj sceni, a mnogi su već prijatno iznenađeni koliko hrabro brani svoju zemlju Srbiju.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Njen Instagram profil broji više od 100.000 pratilaca, a nije ni čudo, obzirom da svakodnevno objavljuje fotografije na kojima izgleda savršeno i uvek tip-top sređeno, te shodno tome obasipaju je raznim komplimentima.

Uzdanica je Socijalističke partije Srbije i verno prati stope lidera te stranke i predsednika Narodne skupštine, Ivice Dačića.

Ona je najbolji dokaz kako žena u savremenom dobu može podjednako dobro da izgleda, ali isto tako i da bude uspešna u poslovnom svetu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.