"MOJ SIN IGOR OBOŽAVA DA SLUŠA FILHARMONIJU"! Partnerka Ane Brnabić progovorila o PRIVATNOM ŽIVOTU
Milica đurđić i Ana Brnabić, Foto: Damir Dervišagić

SLIKALA SE ZA PRESTIŽNI MAGAZIN

"MOJ SIN IGOR OBOŽAVA DA SLUŠA FILHARMONIJU"! Partnerka Ane Brnabić progovorila o PRIVATNOM ŽIVOTU

- U Beogradu najviše volim da izlazim na Hipodrom i u Filharmoniju, jer moj sin Igor obožava muziku i često tamo idemo zajedno, rekla je Milica

Objavljeno:

Za razliku od permijerke Srbije Ane Brnabić, njena životna partnerka, doktorka Milica Đurđić retko se pojavljune u medijima, ali je sada sve iznenadila osvanuvši na naslovnoj strani araspkog izdanja modnog časopisa L'Officiel, povodom promocije srpske kulture i umetnosti na Svetskom sajmu u Dubaiju.

Milica, po profesiji radiolog u Kliničkom centru Srbije, u untervjuu je, osim o kulturi i umetnosti, govorila i o modi, značajnim ženama iz srpske istorije kojima se divi (poput Ksenije Atanasijević, prve žene koja je doktorirala na Beogradskom univerzitetu i slikarke Milene Pavlović Barili), ali, prvi put i o trogodišnjem sinu Igrou.

- Volim modu, ali joj ne pobujem i ne pratim trendove - rekla je Milica koja je za naslovnu stranu magazina pozirala u zdanju "Geozavoda", u haljini srpske kreatorke Roksande Ilinčić, čije modele obožavaju Kejt Midlton, Ledi Gaga, Kejt Blanšet, Mišel Obama...

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

- U Beogradu najviše volim da izlazim na Hipodrom i u Filharmoniju, jer moj sin Igor obožava muziku i često tamo idemo zajedno.

Kada su 2018. godine Ana i Milica odlučile da imaju dete, lepa doktorka se podvrgla veštačkoj oplodnji. Kako u Srbiji ne postoji zakon o istopolnim brakovima, Brnabićeva još uvek ne može da bude zakonski staratelj svom sinu.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.