KAO SA MODNE PISTE! Partnerka Ane Brnabić pozirala za naslovnicu čuvenog svetskog magazina (FOTO)
Milica Đurić i Ana Brnabić, Foto: Damir Dervišagić

zanosna

KAO SA MODNE PISTE! Partnerka Ane Brnabić pozirala za naslovnicu čuvenog svetskog magazina (FOTO)

Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić, izazvala je oduševljenje i lavinu pozitivnih komentara fotografijama napravljenim za naslovnu stranu prestižnog svetskog časopisa L'Officiel Arabia

Objavljeno:

Milica je u Dubaiju dala intervju, u kom je govorila na koji način promoviše srpsku kulturu i umetnost.

Za one koji ne znaju, Milica je doktorka koja je u Beogradu, sa svim desetkama završila medicinu. Upravo je i o svom poslu govorila u velikom intervjuu za arapsko izdanje čuvenog modnog časopisa.

- Moj moto je da dam sve od sebe i tretiram pacijente ne kao slučajeve ili brojeve, već kao ono što jesu - ljudska bića sa svojim životnim pričama, porodicama, voljenima. Često je teško i emotivno. Pritisak i odgovornost su ogromni, ali kao radiolog morate da ostanete mirni i fokusirani jer ono što vidite može spasiti nečiji život - istakla je Milica.

- Nisam sigurna da sam na bilo koji način kvalifikovana da dajem savete mladim ženama. Takođe, mislim da bi to bilo pretenciozno. Trudila sam se tokom svog života da ostanem verna sebi, ali svaki pojedinac bira svoj put i svaki od tih izbora treba podjednako poštovati, a ne osuđivati - izjavila je za L'Officiel Arabia.

Pored svega navedenog, Milica je otkrila u kojim poznatim damama pronalazi inspiraciju.

- Mnogo je značajnih žena u srpskoj istoriji, koje su se posebno isticale u teškim vremenima. Na primer Ksenija Atanasijević, prva žena koja je doktorirala na Beogradskom univerzitetu, potom velika slikarka Milena Pavlović-Barili, pa hrabra Biljana Srbljanović, navela je.

Prestižni magazin, L’Officiel Arabia, Milicu je opisao kao veoma posvećenu svojoj karijeri i spomenuo činjenicu da ona želi da bude medijska ličnost. Međutim, i pored toga, navode iz L’Officiel-a, "Milica je na svojoj misiji promocije srpske kulture i umetnosti."

L’Officiel Arabia je istakao da se sastao sa njom na Dubai EKSPO 2020 kako bi razmotrio njene planovime za budućnost, ali i kako bi se osvrnuli na ono što je do sada postigla.

Zavirite iza scene snimanja intervjua.

Podsećamo, Milica Đurđić je po profesiji vrlo uspešna doktorka medicine. Sa Anom Brnabić je već jedanaest godina u vezi. Iako njihova veza od početka nije bila tajna, u početku mandata Ane Brnabić retko su se pojavljivale zajedno na javnim mestima, što se kasnije promenilo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.