VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: "Naša vojska je garant mira i stabilnosti" (VIDEO)
Obraćanje Aleksandra Vučića, Foto: Printscreen/RTS

PORUČIO

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: "Naša vojska je garant mira i stabilnosti" (VIDEO)

U video snimku se navodi da nema ničeg časnijeg, važnijeg i vrednijeg nego čuvati svoju zemlju, štititi svoj narod, njegovu slobodu, a to je najviša i najvažnija vrednost za svaki narod na svetu

Objavljeno: 17:31h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video u kom je saopštio koliko je bitna vojska za jednu zemlju.

Predsednik je poslao veoma važnu poruku.

- Dragi oficiri, vi ste ti koji činite našu snažnu i jaku vojsku. Vi, vaša snaga, vaše srce, vaša ljubav prema našoj otadžbini. Mi verujemo u vas, jer verujemo i u našu budućnost. Živela Vojska Srbije! Živela Srbija! - objavio je predsednik Vučić.

U video snimku se navodi da nema ničeg časnijeg, važnijeg i vrednijeg nego čuvati svoju zemlju, štititi svoj narod, njegovu slobodu, a to je najviša i najvažnija vrednost za svaki narod na svetu.

- Pred nama je mnogo izazova i ja sam gotovo siguran da ćemo uspeti da sačuvamo mir i stabilnost, ali naša vojska je garant tog mira i stabilnosti, naša jaka i snažna vojska, a bez ljudi, bez vas, dragi oficiri, naša vojska ne bi mogla da postoji. Možemo da kupimo šta god hoćete na svetu, vi ste ti koji činite tu vojsku. Vi - vaša snaga, vaše srce, vaša ljubav prema našoj otadžbini. Želim vam da budete vredni, da budete marljivi, da sanjate velike snove, da imate visoke ciljeve, ne male, da uvek želite više i da uvek napravite bolje, a mi verujemo u vas jer verujemo i u našu budućnost. Živela Vojska Srbije, živela Srbija! - stoji u snimku koji je objavljen.

(Espreso/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media