KORONA U MORAVIČKOM OKRUGU: Zaraženo još 225 osoba, preminulo troje ljudi!
Čačak, Foto: RINA

presek

KORONA U MORAVIČKOM OKRUGU: Zaraženo još 225 osoba, preminulo troje ljudi!

Direktor čačanske bolnice Miroslav Sretenović doneo je odluku o obustavljanju korišćenja godišnjih odmora do daljeg za sve zaposlene, zbog epidemiološke situacije u Čačku

Objavljeno:

U Moravičkom okrugu su za 24 časa tri osobe preminule od posledica zaraze korona virusom, sve tri iz Čačka, a još 225 osoba je zaraženo, saopštio je danas čačanski Radni tim za praćenje epidemije.U istom periodu testirano je 626 uzoraka, a od 332 testiranih Čačana korona virusom je zaraženo 99, dok je u Gornjem Milanovcu zaraženo 36 od 110 testiranih.

U Lučanima su testirane 52 osobe od kojih su 26 zaražene, a u Ivanjci je korona virus potvrdjen kod 64 osobe od 132 testiranih.

Za 24 časa u Čačku je prvu dozu vakcine primilo 77 osoba, 62 osobe su revakcinisane, a 180 je primila treću dozu vakcine.

Direktor čačanske bolnice Miroslav Sretenović doneo je odluku o obustavljanju korišćenja godišnjih odmora do daljeg za sve zaposlene, zbog epidemiološke situacije u Čačku.

Na kovid odeljenju čačanske bolnice u protekla 24 časa primljeno je devet pacijenata, šest je otpušteno sa lečenja i tri pacijenta iz Čačka, od 73, 74 i 76 godina, su preminula.

Od sredine jula na kovid odeljenjima čačanske bolnice preminulo je 18 pacijenata, 15 iz Čačka, dva iz Lučana i jedan iz Ivanjice.

Ukupno je hospitalizovano 60 pacijenata na kovid odeljenjima čačanske bolnice, isto kao i prethodnog dana. Šest pacijenata kovid odeljenja su u teškom stanju, od kojih je jedan na respiratoru.

U poslednja 24 časa u prijemnoj ambulanti čačanske bolnice pregledano je 80 osoba sa simptomima korona virusa, 12 više nego prethodnog dana. Od ukupnog broja pregleda 54 je bilo prvih.

Bonus video:

06:13

DOKTORKA ELEONORA GVOZDENOVIĆ: U imunologiji se sve zna i bilo je za očekivati da se preporuči treća doza vakcine

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.