DAČIĆEVA NASLEDNICA UDARILA NA ČANKA I ČEDU JOVANOVIĆA: "Boli vas što će Ivica ući u istoriju kao državnik!"
Foto: Privatna arhiva

uputila oštar odgovor

DAČIĆEVA NASLEDNICA UDARILA NA ČANKA I ČEDU JOVANOVIĆA: "Boli vas što će Ivica ući u istoriju kao državnik!"

Grozdanovićeva je hrabro stala u odbranu svog lidera, a njena izjava će uzdrmati pojedine političare.

Objavljeno: 21:13h

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, danas je oštro iskritikovao Ivicu Dačića, predsednika skupštine Srbije, a sada se povodom toga oglasila aktivistkinja SPS-a i mlada političarka Ana Grozdanović.

Podsetimo se, u izjavi za "Danas", Čanak kaže da Dačić ima pravo na svoje mišljenje i dodaje da misli da bi sadašnjem predsedniku Narodne skupštine trebalo zabraniti bavljenje politikom.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Grozdanovićevu je to jako razbesnelo, te je shodno tome odlučila odmah da reaguje i hrabro stane u zaštitu svog lidera.

- Ivica Dačić Predsednik Skupštine Republike Srbije je lider sa kojim bi se svaka država ponosila. Predsednik Dačić Socijalističku partiju Srbije vodi sigurnim korakom kroz najveće istorijske nepogode i najveće istorijske transformacije političke scene. Kao mlada obrazovana žena, majka jednog deteta - budućeg vojnika, ponosna sam na Predsednika Dačića i sve ono što za Državu i narod čini. - istakla je ona i u nastavku nije štedela Čedu Jovanovića i Čanka:

- Naravno da marginalnim političarima poput Čede i Čanka takva ličnost smeta jer je Dačić političar koji će ući u istoriju kao državnik a oni će ostati upamćeni po tome što su mimo Zakona i Ustava, mimo date reči, mimo potpisane garancije izručili Slobodana Miloševića - Predsednika Države. Da ne pominjem njihovo ponašanje u javnosti, ulične i kafanske obračune, njihove govore u Crnoj Gori, Kosmetu i svakom mestu gde se u 21-vom veku ponovo udružuju snage prepoznate kao eksponenti politike kidanja dela po dela Države Srbije, nasilja i fašističke ideologije poražene još u Drugom svetskom ratu. - naglasila je mlada političarka.

- Mladi Srbije u Predsedniku Dačiću i u SPS prepoznaju lidere sa kojim mogu da se ponosno identifikuju i sa kojima dele levičarske, progresivne stavove i najviše humane vrednosti. Mladi socijalisti poštuju tradiciju, Crkvu i sve vrednosti koje promovišu kulturu, obrazovanje, veru, ljubav i mir a jasno prepoznaju stare istorijske ciljeve i pozicije sa kojih deluju Čanak i Čeda. - zaključila je Ana vidno uzrujana.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.