NEMAJU NI ZA HRANU NI ZA OGREV: Ljubomira su MUČKI UBILI, Jovana i njihove 3 ćerke su NA IVICI EGZISTENCIJE (FOTO)
Porodica Trnić, Foto: Privatna arhiva

pomozimo!

NEMAJU NI ZA HRANU NI ZA OGREV: Ljubomira su MUČKI UBILI, Jovana i njihove 3 ćerke su NA IVICI EGZISTENCIJE (FOTO)

Supruga ubijenog Ljubomira, Jovana Trnić od novčane pomoći ima samo dečiji dodatak

Objavljeno:

Ljubomir Trnić (45) tragično je nastradao prošlog četvrtka u Sremskoj Mitrovici. Ovo ubistvo potresno je celu naciju, a on je iza sebe ostavio suprugu i tri maloletne ćerke.

Ljubomir je bio težak šećeraš, imao je problema i sa pritiskom. Nije bio u radnom odnosu, primao je socijalnu pomoć, kaže za Espreso portal Dragan Božić, predsednik Saveta Mesne zajednice "B blok", koji je pokrenuo humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za porodicu Trnić.

Supruga ubijenog Ljubomira, Jovana Trnić, od novčane pomoći ima samo dečiji dodatak.

Porodica Trnić, Jovana Trnić, Ljubomir Trnić
foto: Privatna arhiva

Dragan nam je ispričao da je poznavao Ljubomira iz viđenja. Uz kuma, on se našao Jovani u teškoj situaciji. Od prikupljenih sredstava do sada uspeli su da pokriju dugove koji su ostali i da nabave osnovne kućne uređaje, kako bi olakšali život porodici.

Dogovorio sam se sa njihovim kumom da im pomognemo koliko je u našoj moći, ali se nadamo da će se što više građana uključiti. Pokrili smo troškove oko sahrane i daće. Nabavili smo im šporet, kaljevu peć i laminat, želimo da deca imaju svoj kutak, a ujedno i da olakšamo Jovani. Ne može sama. Od primanja ima samo dečiji dodatak, platili smo sve dugove, ali njoj je potreban novac za hranu. Ide zima, biće joj potrebno za ogrev, kaže Dragan.

Njima nedostaje mnogo toga. Od osnovnih kućnih aparata (frižider, zamrzivač, električni šporet) do namirnica (ulje, brašno, šećer), a ljudi iz MZ su radi da im u stanu postave laminat.

Dragan moli sve ljude da pomognu, koliko god su u mogućnosti.

Dobro bi im došla i garderoba, zaključuje on.

Jovana Trnić ima otvoren račun na koji možete uplatiti pomoć: 250-2130044051500-69.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.