BRUTALNO I GRUBO JE PREKRŠENO PRAVO! Vučić o presudi Todosijeviću: "Osuđen je zato što je Srbin!" (VIDEO)
Aleksandar Vučić, Foto: Instagram

poruka

BRUTALNO I GRUBO JE PREKRŠENO PRAVO! Vučić o presudi Todosijeviću: "Osuđen je zato što je Srbin!" (VIDEO)

- Živeo naš narod na Kosovu i Metohiji, živela Srbija - poručio je predsednik

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je važnu poruku podrške Ivanu Todosijeviću, poslaniku Srpske liste, nakon što ga je Apelacioni sud u Prištini osudio na dve godine zatvora, zbog istine koju je izrekao o navodnom masakru u Račku.

- Srbin sa severa Kosova i Metohije Ivan Todosijević pravosnažno je osuđen na dve godine zatvora samo zato što je rekao istinu - istinu o Račku, istinu o svemu onome što se dešavalo srpskom narodu - rekao je predsednik u snimku objavljenom na Instagramu.

- Osudile su ga albanske sudije, iako, po Briselskom sporazumu, morali su da mu sude dvojica srpskih i jedan albanski sudija. Brutalno i grubo je prekršeno pravo - pravo i na slobodno mišljenje, pravo i na pravično suđenje koje smo potpisali zajedno sa Albancima i Evropskom unijom u Briselu.

- Pozivam Evropljane, pozivam Evropsku uniju da pozovu Albance u Prištini i da im kažu da moraju da se pridržavaju onoga što smo potpisali i što smo prihvatili. Pozivam Srbe na Kosovu da budu ujedinjeni uz Ivana Todosijevića, baš kao što ćemo mi u centralnoj Srbiji biti uz njega, uz njegovu porodicu i uz celokupan srpski narod na Kosovu i Metohiji. Živeo naš narod na Kosovu i Metohiji, živela Srbija - poručio je predsednik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.