VIŠE OD 2.000 NOVOZARAŽENIH! Sedam osoba preminulo, na respiratorima 39 pacijenata
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRESEK

VIŠE OD 2.000 NOVOZARAŽENIH! Sedam osoba preminulo, na respiratorima 39 pacijenata

Ovo su najnovije informacije koje su upravo saopštene

Objavljeno:

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 15.313 osoba, od kojih je pozitivno 2.327 dok je, nažalost, sedam osoba preminulo.

Na respiratorima je 52 pacijenate.

Podsetimo, juče je od ukupno 15.656 testiranih, njih 2.216 je bilo pozitivno, dok su nažalost osam osoba je preminulo. Na respiratorima je bilo 39 pacijenata.

Direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša kaže da nema "kristalnu kuglu", ali da misli "da je svima jasno da će stvari nastaviti da se pogoršavaju" i da u narednim sedmicama očekuje duplo veći broj novozaraženih na dnevnom nivou, pa i više. "Situacija je loša i ja očekujem sledeće sedmice preko 3.000 novoobolelih na dnevnom nivou, a sredinom septembra i više od 5.000, što će biti veliko opterećenje za zdravstveni sistem", navodi Ivanuša.

PROČITAJTE JOŠ...

"NAJVEĆE LJUDSKO PRAVO JE ODUZETO ONIMA KOJI SU NOĆAS UMRLI" Dr Janković oštro o kovid propusnicama i tome da li ugrožavaju ljudska prava: Sada je kasno da se uradi BILO ŠTA

OVO SU ODLUKE KRIZNOG ŠTABA Svi đaci od 1. septembra u školskim klupama, a u ovim situacijama će nositi maske

Pozivam sve ljude da se drže mera koje su i do sada važile – redovna dezinfekcija, nošenje zaštitne maske i držanje distance, i vakcinacija i vakcinacija“, kaže Ivanuša u Danu uživo na TV N1.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.