VULIN IZUNEO VAŽNE INFORMACIJE O KLANU BELIVUK: Neće više postojati?
Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug/printscreen

konačno

VULIN IZUNEO VAŽNE INFORMACIJE O KLANU BELIVUK: Neće više postojati?

Vulin za Pink dodaje i da nadležni organi mesecima trpe napade, otkada su uhapšeni članovi ovog kriminlanog klana, takođe je i naveo da uhapšeni pripadnici nikada neće izaći iz zatvora.

Objavljeno:

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova, govoreći o članovima klana Belivuk-Miljković kaže kako oni nikada neće izaći iz zatvora.

Vulin za Pink dodaje i da nadležni organi mesecima trpe napade, otkada su uhapšeni članovi ovog kriminalnog klana.

- Prvo, to je licemerno. Ja ću vas podsetiti, da odmah posle 5. oktobra 2000. godine, prvo što se prikazivalo na televiziji su krvave patike Ivana Stambolića, snimak njegove glave sa sve metkom i to se stalo prikazivalo. To nikome nije smetalo. U akciji Sablja su stalno bili prikazivani krvavi leševi Šiptara i Kuma. To nikome nije predstavljalo problem. Ja sam, te noći, kada smo objavili te fotografije rekao da sutra neće biti važno šta su radili Belivuk i Miljković, već ko je objavio te fotografije. Nije važno da li je to tačno, da li su se ova zverstva desila, nego ko je objavio fotografije. Da li je važnija istina ili ko je objavio istinu? - kaže Vulin za Pink.

Vulin za Pink dodaje i da nadležni organi mesecima trpe napade, otkada su uhapšeni članovi ovog kriminlanog klana.

- Mi smo mesecima, od dana razbijanja klana Belivuk-Miljković, trpeli napade, da je to obračun s navijačima Partizana... Ove ubice, to su navijači Partizana, kao i većina žrtava koja je umrla u strašnim mukama. Kakve to veze ima onda sa navijčima? Ubijaju jedni druge. Mi smo trpeli mesecima stalne napade i pokušaje da se mi povežemo s ovom krmininalnom bandom. Pa čekajte, mi smo ih pohapsili, oni nikada neće izaći iz zatvora. Sad smo mi povezani s tim. Sačekali smo da se sve uradi po zakonu. Po zakonu, mi ništa nismo smeli da objavimo od ovoga ili učinimo poznatim javnosti, do momenta kada je to predočeno okrivljenima i oštećenima, odnosno porodicama. Kada se to desilo, mi smo bili slobodni pred zakonom da to i pokažemo. To je prvo postalo dokaz, pa tek onda može da se koristi i da se objavljuje, inače ne bi bilo dokaz. Mi smo poštovali zakon i baš zato smo trpeli nastrašnije napade svih ovih meseci - govori Vulin.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.