OTKRIVENI NOVI DETALJI O UŽASNIM ZLOČINIMA BELIVUKOVE GRUPE: Ovaj horor još nije viđen! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

NAJNOVIJA VEST

OTKRIVENI NOVI DETALJI O UŽASNIM ZLOČINIMA BELIVUKOVE GRUPE: Ovaj horor još nije viđen! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Predsednik Vučić je, kada ga dobro poznajete, on je veoma težak čovek

Objavljeno: 07:52h

Gledaoci su sinoć u emisiji Hit Tvit mogli da ekskluzivno pogledaju do sada neviđene fotografije zločina i nasilja kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

Kako je najavljeno, ministar Vulin je pokazao dosad neobjavljene jezive slike zločina klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Ministar Vulin je prokomentarisao reči Marka Miljkovića izgovorene prilikom izvođenja na saslušanje kada se obratio policajcima. Na osnovu njegovih reči se moglo zaključiti da taj klan čak i u zatvoru dobija poverljive informacije zbog kojih bi mnogi mogli da se nađu u opasnosti.

"U zatvorima su gde im je i mesto, i tu će biti do kraja života. Mi znamo koliko su opasni i znamo šta im je cilj. Osnovni cilj im je da izjavama bace ljagu prvenstveno na predsednika Vučića, ali i nas ostale. Te ubicu su spremne na sve. Postoje ljudi, za koje znamo ko su i kako rade, koji pripremaju izjave za javnost kojima će da povrede prvenstveno predsednika Vučića i njegovu porodicu. Oni će da lažu, učiniće apsolutno sve da nas uplaše kako bismo mi trgovali s njima. Nema trgovine! Znam da će izmišljati laži o predsedniku Vučiću i da će na njega krenuti preko porodice", rekao je ministar Vulin, pa dodao:

"Za mene će pričati da sam narkoman, da nisam dobar muž, da moja deca nisu moja deca. Izmisliće da sam ja dobar sa ubicama. Stavili su nam do znanja da će sve to zaboraviti ako mi zaboravimo neke sitnice - koje ljude i koliko su ih ubili. Nema zaborava"!

"Ovaj ološ koji je u zatvoru, u sprezi sa ljudima ne samo iz kriminogene sredine, već i iz sudstva i policije, bore se da se istina o njima ne sazna. Istina se može zatrpati samo gomilom đubreta".

"Samo su ti krvoloci dobri, njima će se verovati, a nama i pravosuđu se neće verovati", nastavio je Vulin.

A onda su pokazane slike Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Srđana Lalića, kao i njihovih žrtava.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Ekskluzvino je prikazan i delić fotografija koji je pokazan prodicama oštećenih!

Masakr
foto: Printscreen
Belivukova ekipa
foto: Printtscreen
Belivukova ekipa
foto: Printtscreen
Belivukova ekipa
foto: Printtscreen

Ovo je unakažemno telo, leš bez glave. Ovo su stopala ovog ćoveka.. Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli pokazano je porodicama. Neki su povraćali, odbijali da gledaju, neki su rekli da to nije istina - rekao je Vulin.

Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli, pokazano je porodicama. Neki su povraćali, neki su odbijali da gledaju, neki su govorili da to nije istina... Ovo što smo pokazali, trudili smo se da pokažemo što manje. Nažalost, ima mnogo više. Sve ovo što vidite, govori ko su ovi ljudi. Inače, ovo su sve navijači Partizana. Svi poklani su navijači Partizana - kaže Vulin.

Bilo je reči i o drugim temama:

Nakon što je predsednik Aleksandar Vučić posetio jug i sever Srbije se sastao sa rukovodstvom SNS-a u Beogradu u Hali sportova 'Ranko Žeravica'. To što se predsednik Srbije trudi da svakodnevno bude na terenu sa građanima, pojedini predstavnici opozicije ocenili su kao loše.

- Srbija je danas jedna od prve tri države u Evropi po ekonomskom uspehu. Vakcinišite se i nećeti imati nijedan jedini problem. Nemojte baš svaki put da zabranite Aleksandru Vučiću da postoji - rekao je Vulin.

Božidar Spasić je istako da Srbija narednih 100 godina neće imati ovako vleikog političara kao što je Aleksandar Vučić.

Ministar Vulin je rekao da se Aleksandar Vučić stalno trudi da pomogne svim građanima koliko može.

- To vam govorio o odnosu čoveka, o humanosti, o njegovoj neposrednosti. Jednostavno je takav, on voli da komunicira sa građanima - rekao je Vulin i dodao da Vučić ima milione pristalica u Srbiji.

Nemci su sa evropskom javnošću podelili horor scene sa kojima su se suočili dok su poplave progutale njihove domove i firme, razarajući mnoga područja u blizini reke Rajne. Neki upoređuju razmere razaranja sa slomom koji je Nemačka doživela u Drugom svetskom ratu.

Ministar Vulin prokomentarisao je kataklizmične poplave u Nemačkoj i rekao da tako nešto može da se desi svuda u svetu.

- Da se ovo desilo kod nas mi bismo imali rušilačke demonstracije, a Aleksandar Vučić i ja bismo visili na Terazijama. U Nemačkoj sada imate stotine leševa. Ako možemo da pomognemo tu smo za šta god možemo da radimo - kaže on.

Vulin je rekao da Bujične vode kod nas mogu da se sliju u Srbiju Dunavom.

- U ovom trenutku šest mobilnih ekipa dežura na ključnim tačkama vodotokova u Srbiji, Vučić je Đilasovim pristalicama uvek kriv za sve, ipak vlast koju vodi Vučić je uspela da sačuva Srbiju od ovakvih prizora u Nemačkoj - rekao je on.

Vulin je dodao da je Srbija danas uređena zemlja i da se stalno radi na njenom napredovanju.

- Srbija je spremna za ove stvari koliko se za njih može biti. Da se ovo desilo u Srbiji imali biste demonstracije, imali biste zahteve ne za ostavkom u Vladi nego za streljanjem u Vladi - rekao je Vulin.

Božidar Spasić naveo je da današnja Nemačka nije više ona koja je nekady bila.

- Apsolutno ne mogu da verujem da se to događa u Nemačkoj i to me brine - rekao je on.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog dela silovanja, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

U toku predistražnog postupka obavljeni su razgovori sa Danijelom Štajnfeld i prijavljenim Branislavom Lečićem, pribavljena je kopija dokumentarnog filma "Zaceli me", autorke Danijele Štajnfeld, CD na kome se nalazi originalni glas osobe iz pomenutog filma, medicinska dokumentacija o lečenju Danijele Štajnfeld, a takođe su i obavljeni razgovori sa brojnim licima koja bi eventualno mogla imati posredna saznanja o spornom događaju, s obzirom da neposrednih očevidaca nije bilo, a ocenjena je i predstavka Merime Isaković, koja je dostavljena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Ko sam ja da komnetarišem ovakvu odluku suda. Sud to radi na osnovu dokaza koje ima. Dobro je da se ovaj sud snašao u svemu, ali verujem da će se Danijela boriti za svoju istinu - rekao je Spasić

Ministar Vulin rekao je da nama ostaje da verujemo pravosuđu u uređenom demokratskom društvu.

- Hoću da zamolim sve koji su žrtve da dođu u policiju. Niko vam se neće smejati, niko vas neće pitati jesi li to tražila, jesi li ti to htela. Neće niko širiti ništa o vama. Mi smo tu da otkrivamo istinu - rekao je Vulin.

Kako je on rekao, svi mi kao roditelji verujemo našoj državi da se ovakvi zločini neće ponoviti.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.