VUČIĆ O IZETBEGOVIĆU: Navikao sam da me napadaju, za ljude iz regiona sam NAJGORI!
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

napadi političara

VUČIĆ O IZETBEGOVIĆU: Navikao sam da me napadaju, za ljude iz regiona sam NAJGORI!

Zamislite da hoću da budem zlonameran i da odgovorim, kako bi se digla kuka i motika i šta bi mi sve izgovorio, rekao je Vučić

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da na sve napade političara iz regiona gleda da prećuti i da Srbiju usmeri ka sigurnoj i mirnoj luci, bez sukoba, trvenja i teških reči sa komšijama.

Na pitanje kako komentariše to što je Bakir Izetbegović rekao da su Crnogorci usvojivši rezoluciju o Srebrenici pokazali čojstvo, dok on navodno nema snage da se suoči sa prošlošću, Vučić je rekao da je navikao da ga napadaju i da je za te ljude iz regiona najgori.

"Za sve njih iz regiona mogu da kažem da oni pominjući mene i govoreći o meni pokušavaju sebe politički da podignu i ne rade više ništa drugo. Neću na te lične stvari da odgovorim. Mene ne znaimaju sukobi sa njima, politička snaga koju imam zasnovana je na rezultatima, jer imamo najviše bolnica, vakcina, podižemo plate zdravstvenim radnicima i drugo", rekao je Vučić.

Kaže da ga je, ipak, zabrinula izjava Bakira Izetbegovića koja govori o nepostojanju svesti o realnosti u kojoj živite - da vam neko govori da Kosovo nije Srbija, što govori Izetbegović, da Srbija nema pravo da vlada nad Kosovom.

Zamislite da hoću da budem zlonameran i da odgovorim, kako bi se digla kuka i motika i šta bi mi sve izgovorio, dodao je Vučić.

"To govovri o nepragmatičnom i nerealističnom pristupu, ali i o nedostaku ideja za budućnost, planova i programa i svega što bi značilo odustajanje od svojih maksimalističkih zahteva i privhatanje da postoji neko drugi koji drugačije misle. Sa pažnjom uzimam sve što misle, gledam da otćutim i pokušavam da taj brod koji se zove Srbija usmerimo ka sigurnoj i mirnoj luci - bez sukoba sa komšijama i trvenja i teških reči", poručio je Vučić.

Bonus video:

01:44

Otišli smo da proverimo kako je građanima koji na plus 40 moraju da rade NAPOLJU, PRIZOR NAS JE IZNENADIO

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.