MOLIM VAS KO BOGA, NE SLUŠAJTE LUDE GLAVE VEĆ SE VAKCINIŠITE: Predsednik Vučić se revakcinisao u Pukovcu! (VIDEO)
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram / buducnostsrbijeav

gotovo

MOLIM VAS KO BOGA, NE SLUŠAJTE LUDE GLAVE VEĆ SE VAKCINIŠITE: Predsednik Vučić se revakcinisao u Pukovcu! (VIDEO)

Aleksandar Vučić boravio je danas u poseti Pukovcu i Gadžinom Hanu....

Objavljeno: 12:56h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je drugu dozu vakcine u zdravstvenoj stanici Doma zdravlja Doljevac u Pukovcu.

- Molim vas da zaštitite svoje porodice. Nemojte da čekate, ništa ne boli, možete samo dobro da dobijete - rekao je predsednik.

- Danas sam primio drugu dozu vakcine. Nikakve tegobe nisam imao. Veoma je važno da se vakcinišemo svi, poštujemo mere, i čuvamo svoj i život svojih porodica. Molim ljude da budemo odgovorni. Imamo dovoljno vakcina za sve. Hvala našim požrtvovanim zdravstvenim radnicima - napisao je predsednik nakon vakcinacije na Instagram nalogu "Budućnost Srbije AV".

Podsećamo, veliki broj građana došao je ispred ambulante u Pukovcu, kako bi pozdravio predsednika Vučića. Oni se okupljaju sa srpskim zastavama u rukama.

Predsednika su dočekale medicinska sestra Violeta Stamenković, koja ja inače i obavila revakcinaciju, kao i doktorka Slađana Beronja-Jovanić koja je pregledala predsednika pre revakcinacije.

- Danas vakcinišemo predsednika Srbije, tj. dajemo mu drugu dozu kineske vakcine Sinofarm. Velika nam je čast što se nama baš ukazalo poverenje da možemo da vakcinišemo predsednika Vučića. Sve je spremno - rekla doktorka Slađana Beronja Jovanić, koja će sa medicinskom sestrom Violetom Stamenković vakcinisati predsednika Vučića i dodaje da je povećana vakcinacija u ovom kraju od kada se saznalo da će predsednik Vučić drugu dozu vakcine primiti baš u mestu Pukovac.

Vučić vakcinacija
foto: Tanjug

Predsednik Vučić je i ovog puta medicinsko osoblje obradovao buketima cveća.

Vučić vakcinacija
foto: Predsedništvo Srbije

- Hvala svima koji ste ovde, primio sam revakcinu i nije ništa bolelo kao i prvi put. Hvala doktorki Slađani i Violeti medicinskoj sestri. Zamolio bih da se svi vakcinišu, ništa ne boli. Molim vas da budete pažljivi prema drugim ljudima. Imamo vakcine na raspolaganju, to je blago - rekao je predsednik.

Vučić je otkrio i da njegova majka ima opstrukciju pluća te da ne bi preživela da se nije vakcinisala protiv korona virusa.

- Srećan sam što sam danas ovde, i verujem da ćemo danas u Gadžinom Hanu na sastanku doneti važne zaključke. Razgovaraćemo kako dodatno da pomognemo Nišavskom okrugu. Niš mnogo brzo ide napred, brže nego što se neko nadao - rekao je predsednik.

1 / 8 Foto: Predsedništvo Srbije

Vučić je najavio i izgradnju nove plućne bolnice u Knez-selu.

- Naši stručnjaci su izračunali da bi nas mnogo više koštalo da renoviramo postojeću, nego izgradnja nove bolnice. Trudimo se i radimo sve što možemo -objašnjava predsednik.

Inače, Vučić će posetiti Gadžin Han, gde će razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave Nišavskog okruga u Domu kulture Gadžin Han.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.