ISTRAŽUJU SE ĐILASOVI RAČUNI NA MAURICIJUSU I OSTALIM ZEMLJAMA! Ministarstvo poslalo dopis, došao je dan D!
Uglješa Mrdić, Foto: Printskrin

kontrola računa

ISTRAŽUJU SE ĐILASOVI RAČUNI NA MAURICIJUSU I OSTALIM ZEMLJAMA! Ministarstvo poslalo dopis, došao je dan D!

U obaveštenju se pominje pitanje koje je postavio 16.marta u vezi postupanja nadležnih državnih organa oko navoda o postojanju računa Dragana Đilasa.

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova dostavilo je obaveštenje sa potpisom ministra Aleksandra Vulina narodnom poslaniku SNS-a Uglješi Mrdiću.

U obaveštenju se pominje pitanje koje je postavio 16.marta u vezi postupanja nadležnih državnih organa oko navoda o postojanju računa Dragana Đilasa na Mauricijusu, Švajcarskoj i u drugim zemljama.

"U dopisu je navedeno da MUP postupa po Zahtevu za prikupljanje potrebnih obaveštenja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koji se odnosi na Dragana Đilasa i pravna lica koja se mogu dovesti u vezu sa njim. Nakon izvršenih provera, postupajući javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu doneće odgovarajuću javnotužilačku odluku u vezi sa detaljima tokom predmetnog postupka. Svaka čast za brzu reakciju policije i ministra Vulina. Verujemo u državne institucije i da će da odgovaraju svi oni koji su oteli novac od građana Srbije", rekao je Uglješa Mrdić na sednici Skupštine Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.