BUDITE I VI DEO TIMA KOJI IGRA PROTIV KORONE, VAKCINIŠITE SE: Ivana Stašević Karličić u VELIKOJ AKCIJI ESPRESA
Ivana Stašević Karličić, Foto: Marina Lopičić, Espreso ilustracija

BUDITE ODGOVORNI - VAKCINIŠITE SE!

BUDITE I VI DEO TIMA KOJI IGRA PROTIV KORONE, VAKCINIŠITE SE: Ivana Stašević Karličić u VELIKOJ AKCIJI ESPRESA

Direktorka Klinike "Dr Laza Lazarević" Ivana Stašević Karličić se odazvala kampanji Espresa i pozvala je građane da se vakcnišu....

Objavljeno: 09:52h

Epidemija koronavirusa nametnula je ljudima izolaciju, suočila ih sa strahom, neizvesnošću, konstantnom potrebom da budu na oprezu, ekonomskim previranjima.

Godinu dana stižu upozorenja od stručnjaka iz celog sveta da bi sve to moglo da ugrozi mentalno zdravlje. Kako bismo što pre stali na put ovome, moramo da se izborimo protiv koronavirusa. To ćemo uraditi, najpre, ukoliko se vakcinišemo.

Direktorka Klinike "Dr Laza Lazarević" Ivana Stašević Karličić se odazvala kampanji Espresa i pozvala je građane da se vakcnišu.

- Dragi sugrađani, svi mi koji smo se vakcinisali, mirniji smo, bezbrižniji i bolje raspoloženi jer znamo da smo učinili najviše što možemo za sebe, svoje najbliže, i za naše lekare i medicinske sestre. Budite i vi deo tima koji igra protov koronavirusa, vakcinišite se, da pobedimo, navela je Ivana Stašević Karličić.

00:32

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivana Stašević Karličić

Podsećamo, vakcine svake godine spreče procenjenih dva do tri miliona smrti, zaustavivši više od 20 smrtonosnih bolesti, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

BUDITE ODGOVORNI!

VAKCINIŠITE SE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.