ZORANA MIHAJLOVIĆ UPUTILA PORUKU ĐILASU: Ovo će da odjekne
Zorana Mihajlović, Foto: Kurir TV

POLITILKA ISTORIJA

ZORANA MIHAJLOVIĆ UPUTILA PORUKU ĐILASU: Ovo će da odjekne

"Građani Srbije nisu zaboravili kako su živeli i kako je izgledala Srbija u vreme kad je na vlasti bio Dragan Đilas.

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović izjavila je danas da su građani Srbije već jednom rekli šta misle o bivšem gradonačelniku Beograda i lideru S SP-a Draganu Đilasu kao političaru i dodala da iza njegovih obećanja ne stoji nikakav program osim napada na političke protivnike.

"Građani Srbije nisu zaboravili kako su živeli i kako je izgledala Srbija u vreme kad je na vlasti bio Dragan Đilas. Nisu zaboravili da su oni koji danas obećavaju veće plate i penzije isti oni koji su ostavili državu pred bankrotom, s malim ugledom u svetu, koji nisu završili ni Koridor 10 i iza koji nije ostao ni kilometar ne samo izgrađene nego i rekonstruisane železnice", navela je Mihajlovićeva u izjavi za javnost.

Dodaje da je jasno da Djilas pokušava da skrene pažnju sa drugih pitanja koja se vezuju za njegovo ime, kojima treba da se bave nadležni organi.

"Ali, to nije ono što zanima građane, oni vide da se ovi političari bave sobom i svojim političkim protivnicima, dok građani traže odgovornost, rezultate i jasan program", zaključila je Mihajlovićeva.

Predsednik Stranke slobode i pravde (S SP) Dragan Djilas održao je juče konferenciju za medije sa temom "Imamo plan za dan posle" na kojoj su predstavili kako će se funkcioneri te stranke ponašati posle pobede na izborima, koju najavljuju do kraja ove godine.

S SP očekuje, kako je rekao Djilas, da će izbori biti održani do kraja ove godine i da će 2022. biti godina kada će se, po njegovim rečima, pokazati kako može da izgleda država i kako ljudi mogu da žive, uz garancije da će se povući iz politike, ukoliko u prvih šest meseci ne sprovedu ono što obećaju.

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.