SPREMAN SAM, DOĐI, ALI IMAM 1 USLOV: Šešelj odgovorio Čanku na PROVOKACIJE! PALE JAKO TEŠKE REČI
Odgovorio, Foto: Printscreen/Happy

u svom stilu

SPREMAN SAM, DOĐI, ALI IMAM 1 USLOV: Šešelj odgovorio Čanku na PROVOKACIJE! PALE JAKO TEŠKE REČI

Predsednik SRS Vojislav Šešelj oglasio se nakon što ga je predsednik LSV Nenad Čanak u jutarnjem programu kod Milomira Marića na TV Hepi pozvao na dvoboj....

Objavljeno:

Odgovarajući na provokaciju Nenada Čanka da "uzme pištolj i dođe kako bi rešili stvari jednog za svagda", Šešelj za Informer kaže da je spreman na dvoboj, ali samo u slučaju da se Čanak odrekne policijskog obezbeđenja.

- Kada god sam ga video negde, čuva ga bataljon policije. Tako da je njegov poziv na dvoboj glupost, jer zna da je zaštićen. Ipak, ako ga negde vidite bez zaštite bataljona policije, ja ću doći, samo mi javite čim ga vidite! Da nema toliku policijsku i državnu zaštitu, pitanje je šta bi s njim bilo, jer se mnogima zamerio - ističe Šešelj, dodajući da je Čanak 'režimski provokator'.

- Još devedesetih godina radio je za Udbu, koja ga je plaćala 300 maraka u to vreme. Osnovni zadatak mu je bio da ogadi narodu vojvođansko autonomaštvo. Sada radi za režim, kao i Čedomir Jovanović i Zoran Ostojić. Kad god me pozovu na 'Pink' ili 'Hepi', mogu da očekujem i nekoga od njih trojice, budući da naprednjaci ne smeju da mi izađu na duel - naglašava Šešelj.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.