VUČIĆ U LAĆARKU POSETIO SAMOHRANU MAJKU 7 SINOVA I 2 ĆERKE: Čim je stigao, ovo ih je pitao! (VIDEO)
Vučić u poseti porodici Đurić, Foto: Printscreen

divan gest

VUČIĆ U LAĆARKU POSETIO SAMOHRANU MAJKU 7 SINOVA I 2 ĆERKE: Čim je stigao, ovo ih je pitao! (VIDEO)

Najstarije dete, ćerka Cvija ima 19 godina, a najmladi, sin Uroš osam

Objavljeno: 11:19h

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas domaćinstvo Jovanke Đurić, samohrane majke sa devetoro dece u Laćarku.

1 / 4 Foto: PRINTSCREEN

Inače, predsednik je ovu porodicu posetio i krajem 2019. godine, jer je, kako je tada rekao, želeo da pred Novu godinu poseti porodicu divne žene, sa devetoro dece, čiji je suprug preminuo pre nekoliko godina.

Vučić
foto: PRINTSCREEN

Jovanka Đurić je majka sedmorice sinova i dve ćerke, koja je pre nekoliko godina ostala bez muža.

1 / 12 Foto: PRINTSCREEN

Naime, čim je stigao u goste, predsednik je pitao porodicu, da li im je stigla krava.

"Jel stigla krava" upitao je Vučić Jovanku pred kućnim pragom na šta mu je domaćica kuće odgovorila da jeste odavno i da se otelila a da je to telence sada već i junica i zahvalila mu se.

Predsednik je u kući Đurića dočekan domaćinski, kiflicama i sitnim kolačima, a na samom početku posete obišao im je kuću, ušao u svaku sobu i prvo pitao šta treba i šta im nedostaje.

Majka devetoro dece, Jovanka, predsedniku je rekla da im se kuhinja oštetila kad su unosili kao i da im fali kreveta za decu na šta je predsednik rekao da će to biti sređeno jer su se već javile firme koje žele da pomognu.

Vučić
foto: PRINTSCREEN

Predsednik je porazgovarao i sa decom i pitao ih kakvi su đaci i kako ide škola...

"Vrlo dobro" odgovorili su im a jedna od dve ćerke rekla je da je završila ekonomsku školu ali da se odlučila da bude policajka.

Dečake je zadirkivao za frizure i pitao ih jel se sviđaju devojkama...

Vučić je na kraju posete otkrio i da je dosad već upoznao sve članove porodice Đurić i da zna ko bi voleo u policiju a ko da postane fudbaler, kao i da je kuća sređena, uložen je novac, rešeno pitanje stolarije i da ima još nekoliko sitnijih stvari da se reši...

Stiže pomoć!

Porodica Đurić dobiće nameštaj za domaćinstvo, krevete, kuhinju i druge potrebne stvari, obećao je predsednik Aleksandar Vučić tokom posete toj porodici.

Vučić je rekao da je Jovanka najbogatija žena u Srbiji i da se podmladila otkad ju je poslednji put video i da je to ogroman posao jer svako od devetoro dece ima svoj život i svoje potrebe...

Predsednik je rekao da je prioritet promena demografske slike Srbije jer ako za pet godina padnemo na 5 miliona stanovnika onda je pitanje za koga sve ovo radimo, gradimo, ove puteve, sve ovo... džaba, ako nema dece...

Ko je umesio kiflice, a ko pravio oblande

"Milica, mlađa.. napravila je kiflice a najstarija Cvija oblande... Devojke, nemojte da se stidite" rekao je predsednik posle čega je majka Jovanka zahvalila predsedniku i rekla da im je najvažnije da svi budu zdravi a da će sve ostalo će doći polako...

vučić
foto: PRINTSCREEN

Podsetimo, Jovanka je pre skoro tri godine ostala bez muža i sama podiže sedmoricu sinova i dve ćerke, a porodica živi od poslastičarnice "Devet slatkiša" i dečjeg dodatka od 15.000 dinara. Najstarije dete, ćerka Cvija ima 19 godina, a najmladi, sin Uroš osam godina.

U porodici su i sinovi Miloš (18), Milan (17), Nemanja (16), Milica (15), Stefan (13), Mihajlo (10) i Ognjen (9).

Sa predsednikom Vučićem porodicu je danas posetio i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je, inače, iz tog kraja.

(Espreso.co.rs/kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.