Čanak: Ako LSV ne pobedi na izborima Vojvodine neće biti! (FOTO)

krenula kampanja

Čanak: Ako LSV ne pobedi na izborima Vojvodine neće biti! (FOTO)

LSV je danas pokrenuo akciju prikupljanja 100.000 potpisa za raspisivanje referenduma na kojem bi se građani Srbije izjasnili o zabrani prodaje ili davanja u dugoročni zakup zemljišta strancima
Objavljeno: 15:14h

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) počela je danas u Beloj Crkvi akciju prikupljanja 100.000 potpisa za raspisivanje referenduma na kojem bi se građani Srbije izjasnili o zabrani prodaje ili davanja u dugoročni zakup zemljišta strancima. Ovo je izjavio lider LSV Nenad Čanak nakon "šetnje 500 vojvođanskih zastava", tradicionalne stranačke akcije koja je održana centralnom belocrkvanskom ulicom.

Espreso.co.rs
Ujedno, Čanak je prvi potpisao inicijativu za referendum. Predsednik LSV je neglasio da "užasava činjenica o tome koliki je stepen nevođenja računa o interesima malih i srednjih poljoprivrednih proizvođača u Vojvodini", te da "samo Liga zaista brine o građanima Vojvodine". - LSV na predstojećim izborima ide na pobedu i to tako da ćemo mi biti najjača stranka u Vojvodini koja će formirati pokrajinsku vladu. Na sledećim izborima ili ćemo mi pobediti, ili Vojvodine neće biti - poručio je Čanak. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.