FILIP RELJIĆ IMA ČAK PET LJUBIMACA: Pravi je HIT kako je svaki od njih dospeo u dom srpske zvezde! (FOTO)
Ljubimci Filipa Reljića, Foto: Privatna arhiva, Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO VIP LJUBIMAC

FILIP RELJIĆ IMA ČAK PET LJUBIMACA: Pravi je HIT kako je svaki od njih dospeo u dom srpske zvezde! (FOTO)

S obzirom na to da nisu mogli da se dogovore oko toga ko će pričati priču, napravili smo izuzetak, pa nam je o njihovom zajedničkom životu pričao Filip

Objavljeno:

Tatu majstor i bivši zadrugar Filip Reljić ima pun stan pasa i mačaka. Mi smo proverili koliko on dobro poznaje životinje sa kojima deli životni prostor. Relja ima dva psa, koji se zovu Astro i Luna, i tri mačke - Leo, Lejdi i Rio.

S obzirom na to da nisu mogli da se dogovore oko toga ko će pričati priču, napravili smo izuzetak, pa nam je o njihovom zajedničkom životu pričao Filip.

,,Svi moji ljubimci su nađeni i udomljeni. Sara i ja smo strogo protiv kupovine pasa. Astro je nađen ispred lifta, Luna na ulici, Leo pored kante, Lejdi je udomljena online, a Rio je nađen ispred trafike.

foto: Privatna arhiva

Kada je reč o hrani, psi obožavaju keks, a mačke isključivo brikete za senzibilnu dlaku, kao i sosove za mace.

Zanimljivo je to da mace vole da se igraju sa Sarinim blenderima za šminku, dok Astro obožava štap i lopticu.

Raspored spavanja je ustaljen - Luna i Lejdi spavaju na kauču, a Astro, Leo i Rio sa mnom u krevetu.

foto: Privatna arhiva

Što se tiče njih samih međusobono, svi se slažu kao u savršenoj harmoniji, a najviše vole da se igraju sa mnom, pa je logično da sam im ja omiljeni član porodice.

Deda i ja ih najviše i izvodimo. Podelili smo se tako da ih on izvodi ujutru i preko dana, a ja uveče kada se vratim sa posla.

Cica mace najviše vole da borave u Sarinim kutijama od cipela, a psi, naravno obožavaju selo. Svaki put kada krenemo da se pakujemo, oni kao da znaju gde idu.

foto: Privatna arhiva

Kada je reč o čuvanju, sve zavisi... Kendi mi je čuvao mačke dok sam ja bio na odmoru u Crnoj Gori, a kuce su uvek sa babom i dedom gde god da krenu.

Uf, nestašluci... Astro i Luna su jednom prilikom pohvatali skoro sve kokoši i ježeve u selu i verno ih doneli ispred kuće. Izvinite komšije! Ali smo ih brzo dresirali tako da to više ne rade.

Astrov talenat je da da šapu i da pojede sve u kući i uvek može još. Lejdi postane toliko nevidljiva i neprimetna da čovek prosto zaboravi da ona postoji.

foto: Privatna arhiva

Međutim, ne plaše se skoro ničega... Mace se ne plaše ničega, a psi mene kada ih popreko pogledam i plaše se usisivača i fena za kosu.

Ukoliko želite da baš vaš ljubimac postane zvezda naše nove rubrike, pošaljite nam njegovu priču i fotografije na ljubimac@espreso.co.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.