ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI I GRAĐANIMA: Proglašeni najuspešniji polaznici Centra za osnovnu policijsku obuku!
Aleksandar Vučić, Foto: Kurir TV

svečanost

ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI I GRAĐANIMA: Proglašeni najuspešniji polaznici Centra za osnovnu policijsku obuku!

"Svojim radom i zalaganjem časno ćemo služiti Srbiji i svim građanima", poručila je Drača.

Objavljeno:

Direktor policije Vladimir Rebić uručio je danas priznanja, rešenja o nagrađivanju, najuspešnijim polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO), na svečanosti u "Makišu".

Najbolji polaznici u 23. klasi su prva u rangu Tanja Drača, drugi u rangu Nikola Stamenković i i treća u rangu Milica Ruvidić.

Najbolji polaznici u 24. klasi su prva u rangu Ana Mihailović, druga u rangu Ana Mladenović i treći u rangu Aleksandar Tešić.

Najbolja u 23. klasi Tanja Drača obratila se u ime svih polaznika, uz obećanje da će uložiti svu svoju snagu, znanje i ličnu odgovornost da dostignu visoke standarde policijske profesije.

"Svojim radom i zalaganjem časno ćemo služiti Srbiji i svim građanima", poručila je Drača.

Dodala da su ona i njene kolege u Centar došli svesni da ih u profesiji očekuje mnogo izazova i odricanja, a da su tokom obuke, pored učenja i usavršavanja razvili kolektivni duh i solidarnost i danas odlaze bogatiji za nova iskustva, znanja i prijateljstva.

Nakon obraćanja, polaznici Centra pokazali su obučenost u rukovanju ličnim naoružanjem, a u drugom delu vežne usledio je operativan prikaz veština koje se usvajaju tokom obuke.

Na kraju je prikazana složena akrobatska piramida.

Usledio je prikaz sposobnosti Policijske brigade i Interventne jedinice 92, kao i vežba pripadnika Žandarmerije.

Zatim su pripadnici Helikopterske jedinice MUP-a izvršili nalet, u nekoliko grupa i formacija leteli su helikopteri "bel 212", H-145m,"bel-206" i "gazela".

Svečanost je nastavljena umetničkim programom, a zatim je Dušan Svilar, uz pratnju orkestra policije, izveo numeru "Pukni zoro".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.