KAŠALJ NIJE PRESTAJAO, TEŠKO JE SPAVALA I JEDVA RADILA: Saznajte šta joj je za kratko vreme pomoglo!
Rešite se prehlade, Foto: Profimedia

PREPORUČUJEMO

KAŠALJ NIJE PRESTAJAO, TEŠKO JE SPAVALA I JEDVA RADILA: Saznajte šta joj je za kratko vreme pomoglo!

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača), a za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom

Objavljeno:
 • Od detinjstva „vučem“ bronhitis, čuvam se prehlade, pijem čajeve, sirupe, i tako se bolest godinama samo „utiša“, zaleči, pa čim se malo nahladim, eto opet problema – kaže nam Marija (43), službenica iz Kruševca.
 • Kada počnem da kašljem, nema kraja, raste pritisak, počinjem da se znojim, a na takvom sam radnom mestu gde radim sa strankama, i ne mogu sebi da dozvolim da mi se na poslu desi napad. Sa druge strane, izložena sam i raznim virusima, i stvarno sam se trudila da lekovima pomognem sebi, kako bih izbegla neprijatne situacije, odsustvovanje sa posla. Slušala sam lekare, uzimala lekove, ali bude neko kratko vreme bolje, pa opet stara priča.

Marta ove godine Marija kaže da je bila baš iscrpljena. Kašalj je nije napuštao danima, a korona je uplašila i nije išla kod lekara, kako ne bi još više rizikovala.

 • Zbog toga sam rešila da pomoć potražim na internetu, da vidim postoji li kakav prirodni lek, i našla sam BIO-TEO Centar. Proučila sam, jer su svi podaci dostupni, može se videti od kojih tinktura se prave preparati, i odmah sam poručila komplet br. 6 za pluća i disajne puteve. I sama sam nešto znala o biljkama, i verujem u njihovu lekovitu moć.
 • Sada pijem treći komplet BIO-TEO kapi i već dugo se nisam zakašljala. Bilo mi je bolje već posle prvog kompleta, bila sam smirenija i bolje disala. Nastaviću i dalje da uzimam kapi, jer one su me ojačale u svakom pogledu. Sigurnija sam, veselija, bolje spavam. Najgori su bili napadi noću, kada se probudim i ne mogu da odspavam do jutra, a mora da se ustane za posao.
 • Moram da napomenem da uzimam i kapi br. 16 za imunitet, i verujem da su me one sve vreme čuvale – nema nazeba, mogu duboko da udahnem, i potpuno se drugačije osećam. BIO-TEO mi je zaista poboljšao kvalitet života – zadovoljno na kraju kaže naša sagovornica.
foto: Promo

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox:

 1. Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 2. Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
 3. Rastvara i smekšava sluz
 4. Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
 5. Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 6. Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 7. Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača), a za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Narodni travar Momčilo Antonijević priča o najboljim biljkama za zdravlje pluća:

https://www.youtube.com/watch?v=6q6y87Dp8Zo

https://www.youtube.com/watch?v=RhKhBdVCaBQ

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media