PREUZELI STE BREME ODGOVORNOSTI, SVIMA ĆETE BITI KRIVI ZA SVE: Vučić se obatio policajcima na obuci!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Kurir TV

osnovna policijska obuka

PREUZELI STE BREME ODGOVORNOSTI, SVIMA ĆETE BITI KRIVI ZA SVE: Vučić se obatio policajcima na obuci!

Vučić je rekao da je uvek najlakše biti protiv države, a da je zadatak na novim pripadicima policije da budu uz državu i da se po tome razlikuju

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku da su preuzeli na sebe breme odgovornosti kakvo da sada nisu imali i da će zbog toga "svima biti krivi za sve".

"Izabrali ste divno i časno zanimanje zato što ste stali uz svoju državu, od danas ste 'de fakto' i 'de jure' ljudi koji brinu za svoju državu i nema nikoga ko bi glasnije mogao da kaže da im je preče da brane Srbiju", kazao je Vučić tokom promocije 23. i 24. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Beogradu.

Vučić je rekao da je uvek najlakše biti protiv države, a da je zadatak na novim pripadicima policije da budu uz državu i da se po tome razlikuju.

"Najlakše je pronaći krivca za sve. Kad vam budu vikali da idete na Kosovo oni koji ne umeju da nadju Kosovo na mapi i uzvikuju uvredljive parole, vi znajte da radite najbolje za Srbiju. Danas ste uradili pravu stvar i napravili najbolji izbor", istakao je Vučić.

Naveo je da će Srbija nastaviti da poboljšava uslove rada u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) kako bi zaposleni bili ponosni na sebe i imali bolji život.

Vučić je dodao je u Srbiji 23,9 odsto manje kriminala nego pre jedne decenije, "dramatično" manje ubistava ali i naglasio da to nije dovoljno i da mora biti bolje.

"Iako ste svojim roditeljima i najbližima tek devojke i mladići, vi ne smete tako da se osećate. Pred vama su teški i odgovorni zadaci i morate da preuzmete na sebe breme odgovornosti kakvo niste imali do sada", izjavio je predsednik Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.