DEBELI, OPET SE*EŠ! Čanak ispljuvao SVETOG SAVU i okrivio SVECE što u Somboru nijedan đak prvak nije pošao u ŠKOLU!
Nenad Čanak, Foto: Profimedia, Twitter printscreen, N Babic

ne gasi se

DEBELI, OPET SE*EŠ! Čanak ispljuvao SVETOG SAVU i okrivio SVECE što u Somboru nijedan đak prvak nije pošao u ŠKOLU!

On je zapravo tako citirao svoju koleginicu, poslanicu Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Olenu Papugu

Objavljeno:

Lider LSV-a, Nenad Čanak je rešio da javno prokomentariše stanje s đacima u Osnovnoj školi "Petar Kočić" u Riđici, u naselju koje je deo Sombora.

Naime, kako je naveo, u tu školu nije pošao nijedan đak prvak, a za takvu situaciju je okrivio ni manje ni više nego Svetog Savu i ostale slike svetaca koje su okačene u učinonicama i po školi.

On je zapravo tako citirao svoju koleginicu, poslanicu Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Olenu Papugu.

- Olena Papuga na FB: U Osnovnu školu "Petar Kočić" u Riđici, naselju koje je deo Sombora, ove godine po prvi put neće krenuti nijedan đak prvak. Zaključak: Sveti Sava iznad školske table gledaće praznu učionicu. Što je više svetaca u državnim školama, to je manje dece u klupama, napisao je Čanak na svom Tviter nalogu izazvaši gomilu besa i psovki na toj društvenoj mreži.

Podsećamo, Čanak je i juče uspeo da izazove gnev mase na Tviteru nakon što je po ko zna koji put rešio da iznese svoj stav o crkvi i popovima.

Kako to obično i biva, Čanak se obrušio na crkvu, pa je doveo u pitanje i pravo popova da glasaju. Za argument je uzeo to što su popovi izuzeti od plaćanja poreza na prihod, odnosno na imovinu.

- Pitanje za razmišljanje: Zašto popovi imaju pravo glasa (građansko pravo) kada ne plaćaju porez na prihod, imovinu, i neće da se registruju kao pravni subjekt (građanska obaveza)? Prava proističu iz obaveza. Bar bi trebalo, napisao je Čanak na svom Tviter proflu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.