OVO IM JE JAKO LOŠ KRIMI SCENARIO: Đorđe Milićević o najvećem stepenu degutantnosti Marinike Tepić
Đorđe Milićević, Foto: Stefan Kojić

osuda!

OVO IM JE JAKO LOŠ KRIMI SCENARIO: Đorđe Milićević o najvećem stepenu degutantnosti Marinike Tepić

Žalosno je da se takvom pokušaju pogrona nad tužiocima i sudijama pridružio advokat Todorić i na taj način osramotio časnu profesiju kojom se na žalost bavi - rekao je Đorđe Milićević

Objavljeno:

"Po već ustaljenoj matrici "što gore to bolje", Marinika Tepić nastavlja sa rušilačkom kampanjom protiv institucija sistema, preduzeća od vitalnog državnog interesa pa samim tim i protiv države - kaže potpredsednik SPS i zamenika predsednika Poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević.

- U tom smislu pokušaj rušenja "Telekoma" nije ništa novo od Marinike Tepić. Nisu nova ni sredstva koja koristi u tom rušilačkom pohodu a to su laži, insinuacije i jako loš krimi scenario kojim pokušava da stvori jako ružnu sliku o poslovanju ovog preduzeća.

- Da ovako govori Dragan Đilas, sigurno je da bi se radilo o autoprojekciji Đilasa kao kreatora i scenariste brojnih nezakonitosti jer je upravo on doprineo da "Telekom" dođe do najvećeg poslovnog posrnuća, a to nije bilo tako davno da bi se lako zaboravilo. Sada umesto Đilasa to čini Marinika Tepić ili Đilasove reči izlaze iz usta Marinike Tepić. Svejedno, oboje se već dugo nalaze na putu koji opoziciju vodi u politički ambis jer se radi o retorici koja više nikog ne dotiče i ne interesuje osim šačice njihovih pobornika i stranačkih istomišljenika. - Najveći stepen degutantnog u pokušaju Marinike Tepić da kriminalizuje "Telekom" je pretnja tužilaštvu i tužiocima jer ako tužioci ne budu radili po direktivama Marinike Tepić i njenog mentora Đilasa, teško njima. Građane Srbije ni to neće iznenaditi jer Đilas i Marinika nastavljaju započeto od 1999. godine a to je progon i profesionalni linč sudija i tužilaca. Žalosno je da se takvom pokušaju pogrona nad tužiocima i sudijama pridružio advokat Todorić i na taj način osramotio časnu profesiju kojom se na žalost bavi. Toliko o poštovanju nezavisnosti pravosuđa kada se radi o Mariniki Tepić, Đilasu, Todoriću i njihovim istomišljenicima, a nasuprot njihovim besomučnim i neuspelim pokušajima da destabilizuju institucije države, vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić neće dozvoliti bilo kome da uruše temelje Srbije, kako onim koji to pokušavaju spolja tako i onim kao što je Marinika Tepić, koji to pokušavaju iznutra."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.