Đilas direktore Telekoma naziva SNS rukovodstvom, a PRE SU MU BILI DOBRI
Foto: Aleksandar Stojanović

STRAŠNO!

Đilas direktore Telekoma naziva SNS rukovodstvom, a PRE SU MU BILI DOBRI

Prihodovao je čak 30 miliona evra

Objavljeno:

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, koji je sa predsednikom Junajted grupe Draganom Šolakom na čelu interesno-poslovnog lobija, ponovo se služi obmanama i klasičnom demagogijom.

Đilasova potpredsednica Marinika Tepić danas je vrh Telekoma Srbije nazvala "SNS rukovodstvom", ali pritom niti ona niti njeni šefovi nijednom nisu pomenuli da je isto to rukovodstvo - na čelu sa generalnim direktorom Predragom Ćulibrkom, Vladimirom Lučićem i Markom Lopičićem - bilo isto i u vreme dok je Đilas bio na vlasti i u poslovima sa ovom kompanijom za sebe i svoje firme zaradio milionske sume novca. On je kroz ove unosne poslove prihodovao čak 30 miliona evra.

Draganu Đilasu, dakle, to isto rukovodstvo nije smetalo dok je od Telekoma imao ogromnu materijalnu korist, a sada kada više ne može da zarađuje u poslovima s ovom firmom, ljude sa kojima je godinama sarađivao naziva ljudima ove vlasti. Lider SSP ovim je još jednom nedvosmisleno pokazao da je služenje demagogijom i lažima njegovo omiljeno sredstvo u politici.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.