JOVANOV OŠTRO O NAPADIMA NA TELEKOM: Što više izgubi telekom, to više dobije Đilas
Milenko Jovanov kampanja protiv Telekoma za račun "najvećih tajkuna", Foto: Beta/Miloš Miškov

orkestrirana kampanja

JOVANOV OŠTRO O NAPADIMA NA TELEKOM: Što više izgubi telekom, to više dobije Đilas

Ali, od kada im je uskraćeno da se na račun Telekoma šire i kada su u njemu dobili ozbiljnog konkurenta, pokušavaju svim sredstvima da unište Telekom i ponovo uspostave monopol svojih kompanija - naveo je Jovanov

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da je građanima Srbije jasno da se vodi orkestrirana kampanja protiv Telekoma Srbija, a u korist i za račun "najvećih tajkuna" u oblasti telekomunikacija Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

- Građani takođe odlično razumeju da što je slabija pozicija na tržištu Telekoma, toliko je jača pozicija Đilasovih i Šolakovih kompanija. Odnosno, što više izgube Telekom, država Srbija i građani, kao akcionari, toliko će više zaraditi Đilas, Šolak i njihove kompanije - naveo je Jovanov.

On je istakao da se, po već viđenom receptu širenje njihovih kompanija na tržištu obezbeđuje spolitičkim pritiskom.

- Kada su na vlasti, onda političkim uticajem i korupcijom šire svoje poslove, a kada su u opoziciji, opet političkim uticajem, klevetama i lažima, prave štetu konkurenciji - naveo je Jovanov.

On kaže da je takođe zanimljivo da Đilas i Šolak nisu napadali Telekom kada je bio slab i kada je SBB bilo apsolutno dominantan na tržištu i kada je menadžment Telekoma radio u korist SBB-a, a ne u korist Telekoma.

- Ali, od kada im je uskraćeno da se na račun Telekoma šire i kada su u njemu dobili ozbiljnog konkurenta, pokušavaju svim sredstvima da unište Telekom i ponovo uspostave monopol svojih kompanija - naveo je Jovanov.

Jovanov navodi da oni nikad neće moći da obezbede poziciju na tržištu političkim pritiscima i da se njihova nesposobnost više neće plaćati iz džepa građana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.