NATERAO SAM TONČEVA DA SE IZVINI VUČIĆU, AKO NAS SNS NE POZOVE ZBOG OVOG U VLADU, ODLAZIM! Dačić o sukobu
Tončev se izvinio Vučiću, Foto: Nemanja Nikolić

haos

NATERAO SAM TONČEVA DA SE IZVINI VUČIĆU, AKO NAS SNS NE POZOVE ZBOG OVOG U VLADU, ODLAZIM! Dačić o sukobu

Dačić je najavio da će otići sa čela stranke, ukoliko ih naprednjaci, zbog nekoliko demonstranata iz redova SPS, ne pozovu u novu Vladu Srbije....

Objavljeno:

Predsednik Socijalističke partije Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je za Kurir da se svaki dan čuje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da je svog potpredsednika Novicu Tončeva naterao da se izvini lideru Srpske napredne stranke.

Dačić je najavio da će otići sa čela stranke, ukoliko ih naprednjaci, zbog nekoliko demonstranata iz redova SPS, ne pozovu u novu Vladu Srbije.

Veoma je važno da se shvati da je svima onima koji žele da destabilizuju Srbiju i sruše Vučića sastavni deo strategije odvajanje SPS od Vučića i SNS, rekao je Dačić.

Da bi se to ostvarilo, treba prvo srušiti Dačića i to je taj specijalni rat koji vode protiv SPS kako bi ga okrenuli na drugu stranu, smatra lider socijalista.

Kada je reč o Tončevu, Dačić navodi da mu je "milion puta" rekao da probleme sa lokalnog ne prenosi na republički nivo, jer to nema veze sa Vučićem i SNS u celini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.