REŠIĆU JA MOJE PROBLEME: Oglasio se Dačić sa neviđenim saopštenjem!
Rešiću ja moje probleme, Foto: Printscreen

JASNO JE

REŠIĆU JA MOJE PROBLEME: Oglasio se Dačić sa neviđenim saopštenjem!

Dačić je nazvao čudnim da je predlog optužnice protiv Hašima Tačija podnet uoči sastanka u Vašingtonu

Objavljeno:

Sve je u redu, ja ću da rešim ove probleme kod mene, ali da ne bežimo od ove teme - ko organizuje demonstracije, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić.

Molim (Aleksandra) Vučića da što pre formira vladu, da rešimo sva ova pitanja, rekao je Dačić i predočio da ga ne pogađaju naslovne strane novina.

To je pitanje svrshishodnosti, ako nam je cilj da SPS ne bude u vlasti, onda je prvi cilj u rušenju Vučića ispunjen, a ako nam je cilj da odbranimo Srbiju i Vučića, onda treba da ojačate Dačića, rekao je on.

Pisanjem o ljudima iz SPS se beži od teme, rekao je Dačić na TV Hepi i istakao da Novica Tončev sigurno ne stoji iza demonstracija.

Jel' opozcija stoji iza ovoga, ako nisu oni ko je? Da li je Nogo taj koji vodi opoziciju ili neko ko vodi Noga i ostale nekim putem koji će završiti na štetu Srbije, upitao je Dačić.

Da li su obaveštajne službe prisutne, jesu i to je sasvim logično. Ne verujem u tu priču da su ruske službe organizatori, jer znam šta je (Sergej) Lavrov rekao Vučiću, ne znam šta je (Vladimir) Putin rekao. Rusi kažu da oni podržavaju svaki predlog koji Srbija prihvati, rekao je Dačić govoreći i pitanju Kosova.

Lavrov nije rekao da ne treba ići na sastanak u Vašington, dodao je Dačić, aludirajući na sastanak pod pokroviteljstvom Ričarda Grenela, koji je otkazan.

Dačić je nazvao čudnim da je predlog optužnice protiv Hašima Tačija podnet uoči sastanka u Vašingtonu, posebno što je tužilac Specijalnog veća Amerikanac.

Zašto je optužni predlog koji sud treba da potvrdi objavljen, mi ne pratimo ta kontnuirana zalaganja Albanaca iz Prištine da se ukine taj sud, rekao je Dačić i dodao da bi on voleo da se optužnica potvrdi, ali da smatra da je sve fingiranje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.