UGLJANINOV POTRČKO PROVOCIRAO: Ne uvodi policijski čas! - Vučić ga ZALEDIO: Skinuću ti taj cinični osmeh sa lica!
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, Foto: Marina Lopičić

oštro

UGLJANINOV POTRČKO PROVOCIRAO: Ne uvodi policijski čas! - Vučić ga ZALEDIO: Skinuću ti taj cinični osmeh sa lica!

Predsednik Srbije mu je na ove skandalozne zahteve odgovorio da Vojska Srbije služi za čuvanje objekata, i da je svuda na teritoriji Srbije sa zadatkom da pomogne svim građanima, i Bošnjacima jednako koliko i Srbima

Objavljeno:

U Palati Srbija održan je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima političkih stranaka, na kome se raspravljalo o odlaganju izbora ranije zakazanih za 26. april.

Sastanku, koji je protekao u konstruktivnom duhu, u skladu sa aktuelnom situacijom, su prisustvovali predstavnici više politčkih stranaka, ali je na žalost ovaj skup poslužio predstavnicima SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina da ponovo provociraju državne organe i vređaju državu čiji su građani.

Kako zanaje Kurir, generalni sekretar Ugljaninove partije Ahmedin Škrijelj je predsedniku Vučići rekao da "ne sme da šalje vojsku i policiju u Sandžak jer ih tamo narod neće, i da ne sme da uvodi tamo policijski čas".

Predsednik Srbije mu je na ove skandalozne zahteve odgovorio da Vojska Srbije služi za čuvanje objekata, i da je svuda na teritoriji Srbije sa zadatkom da pomogne svim građanima, i Bošnjacima jednako koliko i Srbima.

Šrkrijelj se međutim, kako saznajemo, svo vreme na ovo cinično smejao i dobacivao, da bi mu Vučić na kraju zapušio usta.

- Molim Vas i savetujem vam da ne radite nista protiv državnih organa Srbije. U protivnom, garantujem Vam da ću vam skinuti taj cinični osmeh s lica, poručio je Vučić Ugljaninovom potrčku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.