OD SUTRA UVEDEN POLICIJSKI ČAS! OD 20 ČASOVA DO 5 UJUTRU ZABRANA KRETANJA: Vučić uveo nove mere!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

nova odluka

OD SUTRA UVEDEN POLICIJSKI ČAS! OD 20 ČASOVA DO 5 UJUTRU ZABRANA KRETANJA: Vučić uveo nove mere!

Jedna od odluka koju je doneo večeras je ta da se od sutra od 20 sati do 5 ujutru uvodi zabrana kretanja.

Objavljeno: 20:20h

U Srbiji se od sutra uvodi zabrana kretanja svih građana u Srbiji od 20 časova do 5 sati ujutru kako bi se sprečilo širenje korona virusa, saopštio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednoj konferenciji za medije.

- Druga odluka, vrlo teška. Od sutra u 20 sati do 5 ujutru svakoga dana ubodi se zabrana kretanja svim licima od 0 bilo kojeg starosnog doba, osim nadležnih organa i to onih koji su na zadatku - rekao je Vučić.

Da podsetimo, u Srbiji je na snazi vanredno stanje od 15. marta zbog sprečavanja širenja korona virusa. Odluku je posle sastanaka sa službama bezbednosti i predstavnika državnih institucija saopštio predsednik Aleksandar Vučić.

Odluka je stupila na snagu pošto je saopštena, a od 16. marta u Srbiji je obustavljen rad predškolskih, školskih i visokoškolskih ustanova koje neće raditi do daljnjeg.

Od juče je dodat i novi set mera pa je od danas stupila na snagu i odluka o zatvaranju šaltera Uprave za upravne poslove. Šalteri MUP-a neće raditi dok je u toku vanredno stanje, a sva istekla dokumenta biće važeća dok traje odluka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.