OSVOJILI STE 2,2 ODSTO U BEOGRADU, AKO VAM SE NE DOPADA NAPUSTITE DS Žestok fajt Vesne Pešić i Balše zbog migranata
Vesna Pešić i Balša Božović, Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

opšti haos

OSVOJILI STE 2,2 ODSTO U BEOGRADU, AKO VAM SE NE DOPADA NAPUSTITE DS Žestok fajt Vesne Pešić i Balše zbog migranata

- Smeta mi svako ko cepa stranku i tera ljude svojim ponašanjem iz stranke. Ogovaranje je preteška reč, ne budite na kraj srca, vi to razumete, napisao je Balša Vesni za kraj

Objavljeno: 10:08h

Poslanica DS Aleksandra Jerkov je na svom Tviter profilu nedavno objavila status zbog kako kaže, svih demokrata i umesto predsednika DS, Zorana Lutovca koji po njenim rečima, to ne želi.

Njoj je koliko se primećuje zasmetalo to što je Lutovac u Savezu za Srbiju sa Boškom Obradovićem koji sprovodi čistu antimigrantsku politiku.

- Ne može se tvrditi da migranti prljaju srpsku čistotu, ne može se Vesić slati u provinciju umesto u zatvor, ne može se sedeti sa radikalima u koaliciji. Zapravo, može, ali ne sa nama, navela je.

Takođe joj je zasmetao i Marko Bastać koji je u koaliciji sa radikalima u Starom gradu.

Nakon njenog tvita, došlo je do burnih reakcija, ali i rasprave između poslanika DS Balša Božović i sociološkinje, Vesne Pešić.

Naime, prvo je Pešićeva reagovala na status Aleksandre Jerkov rekavši da može slobodno da napusti stranku koja joj ne odgovara, kao i da bi to bilo najpoštenije, a onda je dodala kako je Jerkov dobila 2,2 posto na izborima u Beogradu kada nije želela na zajedničku listu.

Božović joj je odmah odgovorio kako je i ona sama osvojila tada 2 posto. Onda ju je upitao da li se ona slže sa Jerkov po pitanju stavova o ksenofobiji i rasizma Boška Obradovića.

Pešićeva je tada priznala procente, a onda je iznela svoj sud o budućnosti DS.

- To ne treba da znači da treba ćutati na pojave šizofrenije u opoziciji, napisao je Balša.

Vesna se zapitala zašto on zajedno sa Jerkov ne odgovore Bošku i ne kažu da migranti u Srbiji neće biti ostavljeni na ulici i po štalama, nego će biti tretirani ljudski.

Božović joj je odgovorio da oni upravo to i rade, ali da očekuju i njenu podršku.

Ipak, Vesna se nije dala, već ih je optužila da ogovaraju Lutovca na tviteru, i pokušavaju da cepaju stranku.

Božović joj je odgovorio kako mu takvi najviše smetaju.

- Smeta mi svako ko cepa stranku i tera ljude svojim ponašanjem iz stranke. Ogovaranje je preteška reč, ne budite na kraj srca, vi to razumete, napisao je Balša Vesni za kraj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.