MILANA (70) SU POGODILI MOŽDANI UDAR I KOMA: Prognoze su bile loše, ali je uspeo da se izbori na ovaj način!
Foto: Profimedia

bioteo

MILANA (70) SU POGODILI MOŽDANI UDAR I KOMA: Prognoze su bile loše, ali je uspeo da se izbori na ovaj način!

Smatram da je ovaj komplet izuzetno dobar kao preventivno sredstvo, imajući u vidu da su kardiovaskularne tegobe jedan od vodećih uzroka smrti u našoj zemlji

Objavljeno:

Sve je počelo sa velikom prehladom. Krvni sudovi su bili u takvom stanju da lekovi više nisu delovali. Ugrađeno mu je pet stentova, neko vreme je bio i u komi, pa je čak doživeo i moždani udar. Zbog opstrukcije pluća, nastali su i problemi sa srcem. Začepljenje krvotoka je bilo takvo da su se krvni sudovi stomaka pretvarali u pločice.

- Lekari su nam rekli da se spremimo za najgore, moj otac Milan Bjelica (70) imao je velike zdravstvene probleme sa plućima i srcem. Sve je počelo sa velikom prehladom, koju je on zanemario toliko da je čak nije ni prijavio porodici. Posle godinu, stvari su se iskomplikovale, i zbog opstrukcije pluća, nastali su problemi i sa srcem.

Ovako započinje priču Slađana Tadić, Milanova ćerka, iz Novog Sada.

- Otac je bio sportista, uvek snažan, i nije mogao da prihvati da je bolestan, a problemi sa zdravljem su se samo gomilali. Krvni sudovi su bili u takvom stanju da lekovi više nisu delovali. Začepljenje krvotoka je bilo takvo da su se krvni sudovi stomaka pretvarali u pločice, zbog čega je moj otac trpeo jake bolove. Ugrađeno mu je pet stentova, neko vreme je bio i u komi, pa je čak doživeo i moždani udar – nastavlja Slađana.

- Od našeg poznanika koji je doktor dobili smo preporuku da koristimo Antistres+Corvit+Cirkul BIO-TEO kapi, kao i Bronhostop+Pneumodetox biljni komplet br. 6 za pluća i disajne organe. Već posle dva kompleta, mom ocu je bilo bolje.

- Zahvaljujući upornosti moje majke koja ga je negovala, redovno je uzimao kapi, i ubrzo je stanje počelo postepeno da se stabilizuje. Moj otac i danas uzima oba kompleta BIO–TEO kapi, i ubeđena sam da ga njegovi preparati održavaju u dobrom stanju, pokretljiv je, radi po dvorištu, izlazi do kluba, druži se sa prijateljima. Mogu reći da su mu BIO–TEO kapi poboljšale kvalitet života.

foto: Promo

Lekar je rekao Milanu da dnevno mora da prepešači najmanje tri kilometra dnevno, kako bi održao srce u boljem stanju, ali on to baš i ne posluša uvek. Problema sa stomakom više nema. U međuvremenu, kada je Slađana videla koliko su kapi pomogle njenom ocu, poručila je još jedan Bronhostop+Pneumodetox biljni komplet br. 6 za pluća i disajne organe za majku uz dodatak biljnih kapi br. 16 ImunoDetox, jer je zbog slabog imuniteta postala alergična na ambroziju.

foto: Promo

- Mogu slobodno da kažem da su joj te kapi izuzetno pomogle. Nema gušenja, dobro spava – kaže Slađana. – Pošto su recepti i kapi Bio-Teo Centra izuzetno pomogle mojim roditeljima, ja sam rešila da i za sebe uzmem Antistres+Corvit+Cirkul BIO-TEO komplet kapi, jer želim da preventivno, na vreme očistim svoje krvne sudove, ojačam srce, a ovaj komplet izuzetno blagotvorno deluje i na nervni sistem, a pretrpeli smo dosta stresova otkako se otac razboleo 2010. godine, kada je borba za njegovo zdravlje počela.

- Smatram da je ovaj komplet izuzetno dobar kao preventivno sredstvo, imajući u vidu da su kardiovaskularne tegobe jedan od vodećih uzroka smrti u našoj zemlji. Preporučila bih da svako ko je prešao 40, popije bar dva Antistres+Corvit+Cirkul BIO-TEO kompleta.

Biljni komplet za srce Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti OVDE po ceni od 2.880 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Biljni komplet za pluća Bronhostop + Pneumodetox možete poručiti OVDE po ceni od 1.920 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Imunodetx kapi za jačanje imuniteta, detoksikaciju organizma i protiv alergija možete poručiti OVDE po ceni od 1.100 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Svi preparati imaju dozvole Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

**Celokupan asortiman biljnih preparata možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media