KOLIKO VAM JE OBRAZ JEFTIN, NEĆEMO NI DA PITAMO, TI I TVOJ PREDSEDNIK ZNATE SVE! Stravična prepiska Jerkov i Borka
Stravična prepiska Jerkov i Borka, Foto: Zorana Jevtić

rat na tviteru

KOLIKO VAM JE OBRAZ JEFTIN, NEĆEMO NI DA PITAMO, TI I TVOJ PREDSEDNIK ZNATE SVE! Stravična prepiska Jerkov i Borka

Brojne demokrate su osule paljbu na Borka Stefanovića, funkcionera Đilasovog SSP, koji je uz uvrede podelio članak...

Objavljeno: 12:13h

Poslanici DS Balša Božović i Radoslav Milojičić Kena našli su se "na udaru" jer su se njihove fotografije pojavile na portalu Direktno, uz tekst "Poslanik DS nudio Vučiću izlazak stranke na izbore!".

Naime, na Tviteru je izbio zatim "pravi rat", a brojni su komentari da članovi stranke koji pokažu da ne misle isto kao njihov predsednik Zoran Lutovac i odupiru se kontroli Dragana Đilasa, lidera SZS i predsednika SSP, odmah se nađu na udaru.

Brojne demokrate su zatim osule paljbu na Borka Stefanovića, funkcionera Đilasovog SSP, koji je uz uvrede podelio članak.

Na Stefanovićevu objavu, reagovala je i poslanica DS Aleksandra Jerkov.

- Bar ti i tvoj predsednik znate svo o dogovorima sa Vučićem, moglo bi se reći da ste eksperti. A i sa Šešeljem, vala. Koliko vam je jeftin obraz ne vredi ni da pitamo, znamo - napisala je Jerkov. Poslanik DS Radoslav Milojičić Kena kaže da iza portala Direktno stoji Đilas i podseća na vreme kada je aktuelni lider SZS kontorlisao novine Pres.

Ni Božović nije ostao imun na ove reči. Odmah ga je podsetio na političku izdaju 2016. godine.

Borislave, pa ti si se sa Vučićem dogovorio da svoje rođeno ime promeniš na izborima. Ti si našao nekoga da napadaš? Poruči šefu da nije on predsednik DS i da je taj vaš portal isto smeće kao i Informer. Isti ste kao i ovi na vlasti. Nećete vi da ih menjate, samo im zavidite - naveo je Božović.

Inače, u tekstu se neimenovano i neodređeno navodi da je jedan poslanik "nudio Vučiću da uz njegovu pomoć izvede Demokratsku stranku na izbore", a glavna ilustracija su prvenstveno bile slike Božovića i Milojičića, pa se na prvi pogled mnogi zaključili da su to baš njih dvojica.

Posle prozivki na Tviteru da je maliciozno i neprofesionalno stavljati njihove slike uz ovaj naslov, a da u tekstu ne piše da su oni ti poslanici, što čitaoce dovodi u zabludu, portal Direktno je zamenio fotografiju, ali su tek tada usledili komentari o neobjektivnosti i manipulacijama. To je primetio i funkcioner DS Dragan Šutanovac koji je podelio obe verzije teksta.

- Objaviš sramotni nepotpisani tekst pa posle sat vremena promeniš naslovnu fotografiju! To je valjda ta sloboda medija koja nam treba!? Posle kao “nismo isti” - napisao je Šutanovac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.