SRBIJA NIJE BANANA DRŽAVA, IAKO IMA BANANA OPOZICIJU. Jugović: Srbija je zahvaljujući Vučiću povratila integritet!
Bratislav Jugović rekao je kako je ludilo u opoziciji započelo Đilasovim povratkom u politiku, Foto: printscreen/youtube

reakcija

SRBIJA NIJE BANANA DRŽAVA, IAKO IMA BANANA OPOZICIJU. Jugović: Srbija je zahvaljujući Vučiću povratila integritet!

Dodao je kako je ludilo u opoziciji krenulo Đilasovim povratkom

Objavljeno:

Bratislav Jugović, član GO SNS-a, rekao je za medije kako Srbija nije banana država, uprkos činjenici da ima banana opoziciju, te kako se Dragan Đilas ogadio i biračima koji su protiv aktuelne vlasti.

- Srbija nije banana država, uprkos činjenici da ima banana opoziciju. Srbija je zahvaljujući Vučiću povratila svoj integritet, a opozicija se zahvaljujući Boškiću 13 pretvorila u Savez za još bogatijeg Đilasa, koji se ogadio i biračima koji su protiv aktuelne vlasti. Srbija se zahvaljujući Vučiću izborila da se smanji broj članica UN koje su priznale nezavisnost Kosova, dok je Vuk Jeremić, partner Boškića 13 u Savezu za još bogatijeg Đilasa, pored milionskih donacija iz stranih ambasada izborio da ojača kosovsku nezavisnost tražeći mišljenje MSP - rekao je Jugović, pa dodao kako je "ludilo u banana opoziciji" krenulo Đilasovim povratkom u politiku.

- Ludilo u banana opoziciji je krenulo povratkom Dragana Đilasa u politiku i završava se na proleće, nakon lokalnih i parlamentarnih izbora. Do tada rejting rijaliti zvezde Boškića 13 je u neprstanom padu, uprkos njegovim učestalim budalastim konferencijama za novinare - naglasio je Bratislav Jugović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.