OSLOBODITE SE HRONIČNIH BOLOVA U KIČMI, VRATU I ZGLOBOVIMA: Ovo je najdelotvornija terapija, ne uključuje lekove!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPROBAJTE!

OSLOBODITE SE HRONIČNIH BOLOVA U KIČMI, VRATU I ZGLOBOVIMA: Ovo je najdelotvornija terapija, ne uključuje lekove!

Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, kao i zglobova,koja ne koristi upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam

Objavljeno: 16:11h
  • 12

Od trenutka kada počnemo da hodamo, naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom.

Tokom vremena, kao posledica pritiska na osetljiva nervna vlakna, javlja se bol. Vazdušno dekopresioni sistem pomoću vazdušnih komora, nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak, koji izaziva bol. VDS povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska, i umanjuje bol. Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, kao i zglobova,koja ne koristi upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2800 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma je laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

– Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju. – Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom. – Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 7.100 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 7.900 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Imate bolove u zglobovima? Nova vrsta fizioterapije totalno različita od stare prakse steznika za zglobove, ili grejača zglobova. Masažer za zglobove efikasno ublažava bol u kolenu, ramenu i laktu. Nov koncept medicinskog tretmana mišića zgloba, prodirući termalnom energijom, preko toplote od svetlosti dioda i infrared svetlosti, duboko u zonu kolena/ramena/lakta, koja može vrlo brzo da ublaži bol u mišićima. Moćne infrared diode (700~50000nm), efektno prodiru, pomoću generisane termalne energije, duboko u zonu kolena/ramena/lakta i ublažuju bol. Visoko koncentrovano srebro sa visokom provodljivošću toplote, može brzo da propusti termalnu energiju u koleno/rame/lakat.

Opremljen kontrolom i memorijom temperature, na uređaju može da podesi temperatura između 40-60 stepeni C. OVDE ga odmah poručite, po ceni od 7.900 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Za bolove u leđima postoji revolucionarno rešenje! Nova vrsta fizioterapije za leđa je masažer za lumbalni deo leđa, koji efikasno ublažva bol. Masažer ima infrared svetlo i terapiju toplotom. Poseduje podešavanje nivoa temperature (nisko / srednje / visoko ). Takođe sadrži i vibracionu masažu (3,000 RPM) i elektromagnetni čip. Udoban je, ergonomski dizajniran prema krivini kičme. Uključuje se u utičnicu od 220V i adapter od 6V u uređaj. Cena masažera je 8100 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

* Garancija godinu dana.

** Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media