BATO JUGOVIĆ: Ako opozicija pobedi Đilas će biti naš Zaev, a Jeremić Boki 13!
Bratislav Jugović, Foto: printscreen/youtube

član go sns

BATO JUGOVIĆ: Ako opozicija pobedi Đilas će biti naš Zaev, a Jeremić Boki 13!

Dojučerašnji član Vulinove partije, danas među naprednjacima, izdao je dao zvanično saopštenje

Objavljeno:

Mnogi su se oglasili povodom drugog sastanka vlasti i opozicije održanog juče na Fakultetu političkih nauka. Bratislav Jugović je takođe, imao da poruči nešto opoziciji.

Naime, Bratislav je izjavio da zahtevom opozicije da se predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, onemogući učestvovanje u kapmanji šalje jasna poruka da na izborima ne bi trebalo da se događa volja naroda, već volja moćnika.

- Zahtevom da se onemogući Vučiću da ne učestvuje u kampanji, opozicija šalje jasnu poruku da na izborima ne treba da se događa volja naroda, već volja pojedinaca i moćnika. Izborom Vučića narod je izabrao da Srbijom ne upravljaju tajkuni i ambasadori, rekao je Jugović.

On je dodao i sledeće:

"Kada bi Jeremić bio član Vlade Republike Srbije, a Đilas premijer, lažna država Kosovo bi do sada bila članica Interpola, Srbija bi do sada bila članica NATO, a TV N1 bi se preselila u Takovsku ulicu (u RTS).

Naši generalni i heroji sa Košara bi bili građani drugog reda, dok bi Đilas bio srpski Zaev, a Jeremić srpski Boki 13. Srbija bi bila samo teritorija, ali ne i država, kad bi postojali izbori u kojima učestvuje Đilasova klika, a ne učestvuje Vučić. Đilasovu opoziciju narod neće i ne želi na političkoj sceni Srbije, što je zapravo razlog zbog kojeg Đilasova klika traži izgovor za bojkot".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.