MAJMUNE DEBEOVSKI, GNJIDO, BAČVO GO*ANA, ČIBE FUKARO, PRASAC, KAŽI KARBURATOR! Vređa Šešelj, ali vređaju i njega!
Vojislav Šešelj, Foto: Beta, Stock Shutterstock

istom merom

MAJMUNE DEBEOVSKI, GNJIDO, BAČVO GO*ANA, ČIBE FUKARO, PRASAC, KAŽI KARBURATOR! Vređa Šešelj, ali vređaju i njega!

Ako si kadar da uvrediš moraš i da istrpiš uvredu

Objavljeno: 10:39h

Kako se bliže izbori, tako se rečnik Vojislava Šešelja sve više opoganjuje. Navikao da o političkim protivnicima i neprijateljima izgovara najgore moguće gadosti, bez straha da će za to biti sankcionisan, Šešelj nastavlja da pomera granicu dna kad je upotreba poganih uvreda u pitanju.

Poslednjih dana lider radikala je posebno "u formi". Krenulo je s uvredama na račun novinarke Snežane Čongradin, koja je napisala da je u Srebrenici počinjen genocid. To se vojvodi nije dopalo, pa je počastio nizom prostakluka, poput onog da liči na mungosa i da je ružnija od Staše Zajović iz Žena u crnom.

Nastavio je Šešelj u istom tonu i narednih dana, sledeća na redu bila je poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković. Nju je ponizio tako što je "braću četnike" pozvao da seksualno opšte s njom, kako bi joj pomogli da "upozna seks".

Sinoć se Voja vojvoda ostrvio na akademika Dušana Teodorovića, za koga tvrdi da je glup, "jebo mu pas mater izdajničku".

Konačno, jutros se na njegovom nišanu našla grupa intelektualaca pod nazivom Samoodbrana.

Svi koje je prozivao, vređao i ponižavao nisu mu odgovarali, osim novinarke Snežane Čongradin, koja mu se zahvalila na tome što makar i u tom kontekstu pominje da je u Srebrenici počinjen genocid.

Međutim, prava baražna paljba, u istom tonu i na isti način koji on praktikuje, sačekala je Šešelja na društvenoj mreži Tviter.

Evo nekoliko nasumice odabranih odgovora na uvrede lidera SRS:

Ima još...

Zanimljivo, ni na jednu od ovih uvreda Vojislav Šešelj nije replicirao.

BONUS VIDEO:

Ana Stevanović, Stranka slobode i pravde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.