NOVA STRAVIČNA UVREDA VOJISLAVA ŠEŠELJA: Ovo danas je čak i za njega PREVIŠE! (FOTO)
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izvređao je i  akademika Dušana Teodorovića, Foto: Stefan Kojić, N1/printscreen

šta mu je danas?

NOVA STRAVIČNA UVREDA VOJISLAVA ŠEŠELJA: Ovo danas je čak i za njega PREVIŠE! (FOTO)

Kako kad se nikad nije bavio nikakvom fundamentalnom naukom....

Objavljeno:

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj brutalno je izvređao akademika Dušana Teodorovića, profesora Saobraćajnog fakulteta u Beogradu.

Naime, Šešelj je na svom Tviter profilu na kojem neretko komentariše aktuelne političke događaje, u svom stilu napisao:

- Kako je glup onaj Dušan Teodorović, je*ao mu pas mater izdajničku. I on je neki akademik. Kako kad se nikad nije bavio nikakvom fundamentalnom naukom. I nikakvih naučnih rezultata nema. Inženjer je saobraćaja, a čak nije stigao ni semafor da izmisli .Možda je izmislio ležeće policajce.

Još uvek nije poznato zbog čega je četnički vojvoda osuo paljbu po akademiku, ali je zasigurno da je javnost na ovakvu retoriku lidera radikala navikla, te ni još jedna uvreda s njegove strane ne čudi.

Inače, Dušan Teodorović je nedavno izjavio da, kada su u pitanju radovi u centru grada, vlast ne radi neophodne analize, već samo kopa.

Podsećamo, Vojislav Šešelj je danas opleo i po poverenici za zaštitu ravnopravnosti Brankici Janković nazvavši je jadnicom koja nije čula za se*s.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.