ŽARKO JE L' SVE U REDU? Incident za vreme uključenja u JUTARNJI PROGRAM! Usred izjave je počeo da VIČE
Predsednik Aleksandar Vučić, Foto: RTV Pink printscreen

nije poznato šta se dogodilo!

ŽARKO JE L' SVE U REDU? Incident za vreme uključenja u JUTARNJI PROGRAM! Usred izjave je počeo da VIČE

Vučić se nakon posete uključio uživo u Jutarnji program televizije Pink i tom prilikom istakao da su njegovi domaćini priredili izuzetan doček!

Objavljeno: 10:47h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u dvodnevnoj poseti Belorusiji, posetio je jutros sportiste iz Srbije koji se takmiče na Evropskim igrama u Minsku.

Srpski tim u Minsku broji 66 sportista u 12 sportova, 14 disciplina: basket 3X3 (muški i ženski tim), biciklizam, boks, badminton, džudo, kajak, karate, rvanje, sambo, stoni tenis, streljaštvo i streličarstvo.

Vučić se nakon posete uključio uživo u Jutarnji program televizije Pink i tom prilikom istakao da su njegovi domaćini priredili izuzetan doček.

- Naši domaćini ovde su napravili nešto što malo gde može da se vidi. Sledeće godine su Olimpijske igre, sa kojih smo doneli 8 medalja. Ono što je važno jeste da smo izdvojili najveći novac u istoriji Srbije kako bi mogli da se bore u visokoj konkurenciji - rekao je Vučić i u šali rekao kako su se on i Vanja (Vanja Udovičić) posvađali jer Vanja "staln

Za vreme uključenje, dok je Vučić davao izjavu, došlo je do manjeg incidenta!

Predsednik je doviknuo "Žarko, je l sve u redu?", a onda pomenuo da je dobro što je tu Hitna pomoć.

Za sada nije poznato šta se tačno dogodilo.

Kako kaže, nagrade će takođe biti među najvišima na svetu, i kako dodaje, očekuju velike rezultate.

o kuka kako je veliki pritisak na sportiste".

Evropske igre u Minsku, održavaju se do 30. juna, uz učešće više od 4.000 sportista iz 50 zemalja koji će se takmičiti u 15 sportova i 23 discipline.

Zastavu Srbije na Stadionu Dinamo nosio je Marko Ždero, sportista u basketu 3x3, osvajač tri medalje sa svetskih prvenstava.

Predsednik Vučić se u petak, prvog dana boravka u Minsku, sastao s predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, kao i s premijerom Rusije Dmitrijem Medvedovom i predsednikom Moldavije Igorom Dodonom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.