MRKONJIĆ JE URLAO NA SRĐANA I JOVANU ZBOG SLOBE MILOŠEVIĆA! Nastao je HAOS u programu UŽIVO
Milutin Mrkonjić, Srđan Predojević i Jovana Joksimović, Foto: Prentscren

SKANDAL!

MRKONJIĆ JE URLAO NA SRĐANA I JOVANU ZBOG SLOBE MILOŠEVIĆA! Nastao je HAOS u programu UŽIVO

Svi su se iznenadili...

Objavljeno:

Na današnji dan potpisan je Kumanovski sporazum. Za 78 dana, NATO projektili porušili su oko 540 objekata, 58 mostova i hiljade kuća. O tom periodu, obnovi zemlje i Slobodanu Miloševiću pričao je Milutin Mrkonjić u jutarnjem programu TV Prva kod Srđana Predojevića i jovane Joksimović!

Obnova zemlje počela je u junu 1999.

Kako posle 20 godina gleda na projekat koji je vodio, koliko nas je koštala obnova, zašto je postavljao nerealne rokove i vikao na neimare, koliko je i danas ponosan na orden za zasluge koje mu je uručio Slobodan Milošević?

O tome je u Jutarnjem programu TV Prve govorio Milutin Mrkonjić, nekadašnji direktor Direkcije za obnovu zemlje, a danas počasni predsednik SPS- a i narodni poslanik.

Milutin Mrkonjić otkrio je da je obnova koštala 150 miliona maraka.

- Već su bili petooktobarci na vlasti, kada sam održao konferenciju i rekao da je sve je koštalo 150 miliona maraka. To sam uradio jer su tvrdili da se mostovi prave od stiropora, da je Milošević izmislio obnovu zemlje. Negde oko 110 milijardi dolara procenjena je šteta tokom bombardovanja. Samo dva mosta nisu završena, most Slobode kod Novog Sada i kod Ostružnice dok sam ja vodio obnovu. Nijedna žrtva, na 210 gradilišta nije bilo i na to sam posebno ponosan, a danas ginu radnici - kaže Mrkonjić.

Upitan što je vikao na gradnike, rekao je da je to možda od njega naučio i aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Gde vam je orden Slobodana Miloševića?

- To je 10 orden. Slobodan Milošević je nevin, iste one bitange koje su bombardovali Jugoslaviju su ga ubile u Hagu. Ponosim se na taj orden.

Milutin Mrkonjić u jednom momentu povisio je ton na Srđana Predojevića i rekao mu "Sram te bilo Srđane!" Jer je voditelj rekao da bi Milošević, da nije umro bio osuđen na nekoliko doživotnih robija u Hagu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.