JOVANOVIĆ VESIĆU: Jedva čekam vašu krivičnu prijavu! Simbolična blokada centra Beograda je bila upozorenje
Goran Vesić i Nikola Jovanović, Foto: Zorana Jevtić, Beta

SITNO PISMO PIŠEM

JOVANOVIĆ VESIĆU: Jedva čekam vašu krivičnu prijavu! Simbolična blokada centra Beograda je bila upozorenje

Jovanović se ovim putem obratio Goranu Vesiću

Objavljeno:

Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović, uputio je otvoreno pismo zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću.

Naime, Jovanović je pismo uputio nakon izjave zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, "da će grad Beograd zbog huliganskog čina zaustavljanja saobraćaja u centru Beograda podneti krivičnu prijavu protiv Marka Bastaća, Nikole Jovanovića i ostalih huligana".

Pismo prenosimo u celosti:

"Ne mogu da dočekam vašu krivičnu prijavu.

Koliko sam razumeo, nju ćete podneti zbog sat vremena simbolične blokade upozorenja Kolarčeve ulice.

Koliko onda krivičnih prijava zaslužuje Vaša odluka da zauvek blokirate saobraćaj u Kolarčevoj i Vasinoj, počev od danas?

Moja simbolična blokada je služila kao upozorenje građanima na Vašu trajnu blokadu centra Beograda. Čija je krivica veća?

Duboko verujem da Vam se, ako ste oteli 116 hektara Savskog amfiteatra od Beograda, ne sme dozvoliti da otmete i centar grada, odsecajući ga od svih ostalih delova prestonice.

Gospodine Vesiću, postali ste gradonačelnik na mala vrata, na mala vrata ćete i napustiti Beograd, koji nikad niste zavoleli i kojem ništa dobro nište doneli.

Umesto da konsultujete građane i organizujete referendum na kojem bi odlučili da li žele nakaznu žičaru na Kalemegdanu i pešačku zonu kojom od centra grada pravite geto, Vi mi pretite tužbom.

Može i tako, videćemo se na sudu, jedva čekam".

Podsetimo, juče su pristalice opozicije blokirale saobraćaj u Kolarčevoj ulici u centru Beograda, nezadovoljni što se zbog renoviranja Trga Republike menjaju trase gradskog prevoza.

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Pitali smo Beograđane gde su bili kada je počelo bombardovanje?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.