DOBAR DAN, KAKO STE, ŠTA HOĆEŠ? Nikolić ima posebnu taktiku za izbegavanje pitanja o Putinu
Toma Nikolić o poseti ruskog predsednika!, Foto: Printscreen/Prva TV

pa hit!

DOBAR DAN, KAKO STE, ŠTA HOĆEŠ? Nikolić ima posebnu taktiku za izbegavanje pitanja o Putinu

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić pre godinu dana dobio je Orden prijateljstva, a sada biti jedan od svečanih gostiju na svečanom ručku koji će biti organizovan u čast ruskog predsednika u Beogradu!

Objavljeno:

Nikolić je međutim pokušao da izbegne pitanja novinara i Putinov dolazak u Srbiju je samo kratko prokomentarisao rečima, "Dobar dan, dobar dan, kako ste? Šta hoćeš?

Nikolić je trenutno direktor Kancelarije za saradnju sa Rusijom i Kinom, a ovaj dan smatra jednim od istorijskih za našu državu.

"Veliki dan za Srbiju, dolazi veliki prijatelj i mislim da će dosta sporazuma da bude potpisano, a da to samo učvršćuje podršku Rusije Srbiji i Srbiju u njenoj dužnosti da i dalje insistira na svojoj slobodi i teritoriji”, rekao je Nikolić.

Nikolić je takođe izjavio da do sastanka sa ruskim privrednicima danas nije moglo doći jer takva organizacija obično traje po nekoliko meseci.

Nikada ne znate da li se u međuvremenu nešto zakazuje i nismo ni mi previše srećni što mora da se trči i tamo i ovamo, ali ovo je slučajno da istog dana imamo dve tako važne posete”, naveo je on.

BONUS VIDEO:

Pogledajte šta je narod poručio Vladimiru Putinu!

(Espreso.co.rs / Prva.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.