ODRŽANA VANREDNA SEDNICA U KRAGUJEVCU: Vučič predložio Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/TV Pink

predsednik srbije

ODRŽANA VANREDNA SEDNICA U KRAGUJEVCU: Vučič predložio Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke

"Hvala vam za ovih 11 godina, najponosniji sam čovek na svetu, mnogo vas volim i sve najbolje vama i vašim porodicama", rekao je Vučić.

Objavljeno: 13:55h

U Kragujevcu u hali "Jezero" je održana izborna sednica Srpske napredne stranke. Na njoj se odlučivalo o novom predsedniku stranke i o novom rukovodstvu stranke. Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u petak na mitingu "Srbija nade" saopštio da se danas 27. maja povlači sa čela Srpske napredne stranke.

"Predlažem za predsednika Srpske napredne stranke izaberemo Miloša Vučevića. Šta da kažem o našem Milošu? Od početka je sa nama, znam da najbolje zna šta je stranka, znam koliko voli Srpsku naprednu stranku, znam mu i oca, koji je bio jedan od najuglednijih advokata. Znam iz koliko je dobre porodice, znam ga kao odanog čoveka SNS, ali i ideji nezavnisne i samostalne Srbije i siguran sam da će i uz moju podršku i uz vašu podršku moći zajedno sa vama da radi još više i još snažnije.

Molim vas da vodite računa i brinete o Srbiji. Videćete, brinuću o svim građanima, ne pada mi na pamet da idem od vas, neka živi SNS i neka živi naša Srbija, hvala vam za sve. Hvala vam za ovih 11 godina, najponosniji sam čovek na svetu, mnogo vas volim i sve najbolje vama i vašim porodicama", rekao je Vučić.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.